Raluca Onuc este din nou însărcinată. Fosta prezentatoare TV va naște în luna octombrie: „Dumnezeu mi-a dovedit, din nou, că minunile există”

Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Onuc, foto Instagram
Descriere foto: Raluca Onuc, foto Instagram

Raluca Onuc a anunțat că este însărcinată din nou, Fosta prezentatoare TV a devenit mamă în urmă cu doi ani, în urma unor tratamente de fertilizare. La finalul lunii ianuarie, jurnalista a descoperit că este însărcinată, de data aceasta pe cale naturală.

Raluca Onuc a topit inimile internăuților cu fotografiile cu cei doi băieți gemeni pe care i-a adus pe lume în urmă cu doi ani. Chiar dacă nu mai spera că va mai putea deveni mamă, Jurnalista a anunțat recent că Ezra și Noah urmează să aibă un frățior...sau o surioară. 


„Acum doi ani, pe vremea asta, făceam tratamente de fertilizare, în speranța că voi deveni mamă. A fost o perioadă lungă și grea, dar care s-a sfârșit cu vestea pe care o așteptam din tot sufletul. Eram însărcinată, în sfârșit. Îi datorez toată recunoștința și dragostea mea doamnei dr. Deliana Predoi care a fost lângă mine și s-a implicat trup și suflet în visul meu. Pe atunci, șansele să devin mamă pe cale naturală erau extrem de mici. (...) Doi ani mai târziu, când nu mai aveam niciun plan de a deveni mamă și nicio speranță, Dumnezeu mi-a dovedit, din nou, că minunile există. Sunt însărcinată din nou, de data asta pe cale naturală.


TOTUL A ÎNCEPUT LA SFÂRȘITUL LUNII IANUARIE 2021

M-am trezit brusc la 4 a.m și am fugit la baie. Îmi era rău și eram extrem de amețită. Am asociat imediat simptomele cu simptomele sarcinii. Câteva ore mai târziu, am fugit pe ascuns la o farmacie și mi-am cumpărat un test de sarcină. A ieșit negativ. Mi-am reproșat toată ziua asta. Nu era cazul să-mi fac un test de sarcină. De ce am făcut-o? Nu am menstruație de doi ani. Nu am ovulat nici când aveam menstruație. Cum ar fi să ovulez acum, fără? Ce-a fost în capul meu? Cam asta mi-am spus eu toată ziua”, a povestit vedeta pe blogul ei. 


Mai mult, Raluca Onuc povestește că și-a continuat viața normal, ba chiar a realizat unele proceduri total interzise în sarcină. 

Am continuat să fac sport normal și chiar să-mi continui sedințele de x-wave și radiofrecvență care erau interzise în timpul sarcinii. După o lună în care stările de rău nu se mai terminau, am sunat medicul de familie. Am început să investighez și am ajuns împreună la concluzia că cel mai probabil am o gastrită. Așa că, dr-ul mi-a dat tratamentul corespunzător, dar mi-a recomandat ca înainte să-l încep, să refac, totuși, testul de sarcină. N-am vrut să-l refac pentru că știam că va fi negativ. Totuși, l-am refăcut, doar din dorința de a mă convinge, din nou, ca e momentul să-mi iau adio de la acest vis de a rămâne însărcinată pe cale naturală.

ȘI IATĂ SURPRIZA. TESTUL A IEȘIT POZITIV”, a povestit viitoarea mămică. 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Bolos (@ralucaonuc)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel