Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, nerăbdători să le cunoască pe concurentele noului sezon Bravo, ai stil!: “Îmi doresc spectacol total şi evoluție vizibilă”

Data publicării:

“Bravo, ai stil” se pregăteşte să revină în faţa milioanelor de telespectatori, din 2 aprilie, la Kanal D2, cu cel de-al optulea sezon, iar pregătirile sunt în toi.

Premiera show-ului inspiraţional despre modă şi atitudine, pe 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2!

 

Sute de tinere au participat la castingul pentru emisiunea inspiraţională, care a educat gustul estetic al românilor. Telespectatorii le vor putea descoperi pe noile concurente ale show-ului odată cu prima ediţie a emisiunii, una cu totul specială, marcând lansarea postului Kanal D2.

Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu, doi dintre juratii emisiunii, foarte îndrăgiţi de publicul larg, adevărate personalităţi în industria modei din România, sunt nerăbdători să revină pe platourile de filmare şi la masa Juriului. 

“Ce bucurie şi ce onorant să deschidem Kanal D2 cu un nou sezon Bravo, ai stil! Abia aştept să le întâlnesc pe acele tinere, încă necunoscute publicului, care vor fi concurentele celui de-al optulea sezon. Sunt convinsă că deja, după ce acest show a înregistrat un succes urias, fetele ştiu care vor fi pretenţiile noastre de la ele! Îmi doresc spectacol total şi evoluţie vizibilă, şi pentru asta suntem şi noi, juraţii, acolo, să le impulsionam şi să le ajutăm să găsească cele mai interesante combinaţii stilistice, în acord cu personalitatea lor. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi, în această nouă călătorie extraordinară, începând din 2 aprilie, de la 19:00, la Kanal D2!”, a spus Raluca Badulescu.

 “După câteva sezoane în care am jurizat concurente cunoscute publicului larg, cred că a venit momentul mult aşteptat, nu nu numai de mine, acela de a analiza abilităţile stilistice ale unor tinere care nu s-au aflat neaparat în lumina reflectoarelor. Aştept cu nerăbdare această experienţă, cu aceeaşi curiozitate pe care, sunt convins, o are şi publicul. Aştept să fiu suprins! Placut, sunt convins! Vă invit să urmăriţi, pe Kanal D2, din 2 aprilie, de la 19:00, un nou sezon “Bravo, ai stil!”, a adaugat Maurice Munteanu.

Spectacolul strălucitor de stil şi atitudine va începe cu o ediţie specială, care va marca şi lansarea noului post TV al grupului Dogan Media International, Kanal D2! Nu pierdeţi, din 2 aprilie, de la ora 19:00, prima ediţie a celui de-al optulea sezon “Bravo, ai stil!”, la Kanal D2!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel