Raluca Bădulescu se înfometează pentru modă. Prin ce ar trece pentru haine: „Am purtat-o de trei, patru ori, dar nu contează”

Sursa foto: Raluca Bădulescu, captură YouTube/ wownews
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Bădulescu, captură YouTube/ wownews

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice vedete din România. Cu o lungă carieră în spate, diva ar face absolut orice pentru a menține standardul în modă.

Raluca Bădulescu, jurata de la "Bravo, ai stil," a recunoscut în repetate rânduri că iubește moda și hainele și că nu ezită să facă gesturi extreme pentru a obține piese vestimentare pe care le dorește foarte mult. Una dintre jachetele sale preferate a fost motivul pentru care a recurs la un astfel de gest, dezvăluind asta într-un interviu recent.

Cu un stil impecabil, Raluca Bădulescu este o adevărată icoană în materie de modă și știe întotdeauna ce să îmbrace pentru a-și pune în valoare frumusețea. Deși deține piese ale unor celebre case de modă de lux, vedeta are o pasiune deosebită pentru jachetele unei celebre case de modă franceze, care reprezintă unele dintre cele mai scumpe piese din garderoba ei.

Ce e în stare să facă pentru haine

Vedeta Raluca Bădulescu a admis în repetate rânduri că a făcut gesturi extreme pentru a-și achiziționa piese vestimentare deosebite. Într-o anumită ocazie, în timp ce se afla în Londra, ea și-a dorit cu ardoare să își cumpere o faimoasă jachetă, însă bugetul său era limitat. În ciuda acestui obstacol, determinată să obțină piesa dorită, a luat o decizie neobișnuită, precizează Wowbiz.

Astfel, timp de trei zile, jurata de la „Bravo, ai stil” a adoptat o dietă strictă, mâncând câte un hamburger pe zi și limitându-și consumul de alimente. În plus, a renunțat la alte cheltuieli pentru a economisi bani. Cu toate sacrificiile, la finalul celor trei zile, Raluca Bădulescu a reușit să își cumpere jacheta visată și a revenit acasă cu piesa pe care o dorea cu atâta pasiune. Această poveste ilustrează determinarea și pasiunea sa pentru moda, precum și dorința de a obține ceea ce își dorește cu orice preț.

„Da, de foarte multe ori fac chestii extreme pentru obiectele vestimentare care îmi plac, deja nu mai este un secret. Când mi-am achiziționat vestita jachetă de la Londra, în ultimele trei zile, pentru că nu mai aveam bani, am mâncat doar un hamburger pe zi, pentru că cheeseburger-ul era mai scump și am băut apă de la chiuvetă. Cred că am purtat-o de trei, patru ori, dar nu contează, este a mea. Oricând renunț la orice pentru haine! Mănânc covrigi și beau apă”, a dezvăluit Raluca Bădulescu, pentru wowbiz.

Și-a legat telefonul cu lanțuri

Raluca Bădulescu a dezvăluit într-un interviu care este singurul obiect fără de care nu poate pleca niciodată de acasă. Pentru vedetă, acel obiect este atât de important încât și-a luat măsuri speciale de siguranță pentru a se asigura că îl are mereu la îndemână când iese pe ușă.

„Nu ies fără telefon. Am un lanț pe care îl prind de telefon ca să îl țin la gât și unul pe care îl atașez telefonului pentru a-l prinde de mână. Să fiu sigură că nu plec fără el niciodată”, a mărturisit Raluca Bădulescu, potrivit sursei precizate.

Este superstițioasă

Deși este o persoană în general superstițioasă, când ajunge la filmările pentru „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu uită complet de aceste credințe. Acolo, se simte ca într-o mare familie, iar atmosfera plină de frumusețe și prietenie îi face să uite orice superstiție de care ar ține cont în alte circumstanțe.

Chiar dacă este obișnuită să acorde atenție anumitor lucruri pentru a evita ghinioanele sau pentru a atrage norocul, în cadrul emisiunii pe care o jurizează, Raluca Bădulescu se lasă purtată de entuziasm și de relația specială pe care o are cu colegii săi. Această legătură specială cu echipa și concurenții îi creează o stare de confort și de încredere care îi face să uite de superstiții și să se bucure pe deplin de experiența din cadrul emisiunii.

„Înainte de filmările ”Bravo, ai stil!” nu am niciun fel de superstiție, pentru că la noi în echipă este o atmosferă atât de frumoasă! Eu sunt un om care, în general, am superstiții, dar când vine vorba de filmări nu am. Înainte de filmări am grijă să fiu odihnită ca să mă pot bucura de toată această experiență ”Bravo, ai stil!”, a explicat jurata, pentru sursa precizată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 26 iul 2023, 20:47 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience