Raluca Bădulescu, primele declarații după anunțul de divorț: Este adevărat. Florin și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate

Data publicării:
Raluca Bădulescu și Florin Stamin, foto Facebook
Descriere foto: Raluca Bădulescu și Florin Stamin, foto Facebook

Raluca Bădulescu a făcut primele declarații, după ce a anunțat faptul că divorțează de soțul ei, după 13 ani de căsnicie.

Raluca Bădulescu a făcut anunțul care a șocat o țară întreagă. Jurata emisiunii "Bravo, ai stil!" a a spus faptul că urmează să divorțeze de soțul ei Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie. Acum, aceasta a oferit și primele declarații, în cadrul emisiunii "Teo Show", de pe Kanal D. Așadar, chiar dacă își vor continua viața pe drumuri separate, vedeta spune că îi va rămâne alături celui cu care a petrecut atât de mulți ani, pentru că sentimentele dintre ei rămân aceleași, în ciuda despărțirii.

"Da, este adevărat. Florin și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Asta e viața, dar pe noi ne leagă o prietenie. Întotdeauna vom fi alături unul față de celălalt. Relația dintre noi doi o să continue întotdeauna în aceeași termeni extraordinari, în care a fost și căsnicia noastră. Florin este cel mai minunat om care există pe planetă. Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și indiferent de orice, va rămâne inima și sufletul meu și suntem împreună întotdeauna.", a declarat Raluca Bădulescu pentru emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Raluca Bădulescu recunoaște că are operații estetice: Fostul meu soț mi-a zis: Cine ești? Transformers? Optimus Prime?

Teo Trandafir, părere despre declarațiile făcute de Raluca Bădulescu 

Prezentatoarea nu a pus nicio clipă la îndoială declarațiile făcute de vedetă, ba chiar îi vine în sprijin cu niște argumente pe măsură.

"Acum ca să refacem puțin firul poveștii, trebuie să ne ducem aminte că Raluca a mai fost căsătorită o dată, cu Vali Pungă, în care este în niște relații excepționale. Mergeau toți patru în vacanță, cu copil cu tot. Raluca nu este genul de femeie care să taie o relație și să uite de ea.", a spus Teo Trandafir în cadrul propriei emisiuni.

Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează de Florin Stamin

Raluca Bădulescu a anunțat faptul că ea și cel căruia i-a fost alături timp de 13 ani au decis să meargă pe drumuri separate, după o perioadă mai lungă de gândire. Și în momentul în care a făcut anunțul, vedeta a mărturisit faptul că cei doi vor rămâne în relații bune.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.


Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare', a declarat Raluca Bădulescu potrivit wowbiz.ro

Ce spunea vedeta despre relația cu Florin Stamin

În urmă cu un an, vedeta vorbea despre Florin Stamin ca fiind bărbatul vieții ei, între cei doi fiind dragoste la prima vedere.

„De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul', spunea Raluca Bădulescu, în urmă cu un an, pentru revista Viva.

Raluca Bădulescu: „Deși greutatea mea s-a schimbat radical, am rămas aceeași persoană” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel