Raluca Bădulescu, noi intervenții pentru iubitul mai tânăr: ”Vreau să-mi mai fac unele retușuri”

Data publicării:

Raluca Bădulescu face toate sacrificiile necesare pentru a se menține cât mai în formă pentru noul ei iubit.

Raluca Bădulescu se află într-o nouă etapă a vieții ei. Jurata concursului de stil de la Kanal D a divorțat în urmă cu aproape două luni de soțul ei, iar acum se află deja implicată într-o nouă relație cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Tocmai din acest motiv, blondina vrea să se mențină la standarde înalte, iar vârsta să nu-și facă simțit prezența asupra ei. În acest sens, vedeta petrece destul de mult timp în cabinetele cosmetice, iar acum a apelat la o nouă intervenție de înfrumusețare, care să o facă să arate cât mai mult timp ca o puștoiacă de 20 de ani.

„V-am mai spus că vreau să-mi mai fac unele retușuri. Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit la cel care mi-a fost alături în ultimii 10 ani și care îmi cunoaște foarte bine dorințele. El mi-a recomandat să facem Face Countouring, o intervenție care nu necesită operație, și care este în topul marilor staturi de peste hotare. După doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am contur facial mult mai ferm, ca acum mulți ani. Mă deranja foarte tare linia mandibulară, care nu mai era fermă din cauza faptului că am slăbit mult în ultima perioadă”, a declarat Raluca Bădulescu pentru EGO.ro.

Raluca Bădulescu are 46 de kilograme, dar nu se oprește din slăbit: „Sunt în forma fizică pe care mi-am dorit-o”. Cum arată meniul vedei dintr-o zi

 

 

Raluca Bădulescu este într-o nouă relație

Raluca Bădulescu s-a despărțit de soțul ei recent, după o căsnicie de 13 ani. Se pare că cei doi nu au sta prea mult pe gânduri și amândoi au ales să-și refacă viețile, lăsând în urmă trecutul. Vestea aceasta a fost dată chiar de jurata „Bravo, ai stil!” în cadrul știrilor Kanal D. Chiar dacă vedeta nu a vrut atunci să dezvăluie și cine este noul ei partener, cei doi au fost surprinși împreună de mai multe ori. Așadar, Raluca Bădulescu se iubește cu Grigoraș Rareș Gabriel, un proaspăt absolvent de Medicină, care ar fi cu aproximativ 20 de ani mai tânăr decât vedeta. Acesta este și vlogger, în același timp, postând pe Youtube o serie de videoclipuri ce cuprind curiozități din domeniul medical.

„Nu comentez încă dacă avem alte relații, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea, dar tot cei mai buni prieteni rămânem, sunt 15 ani. Eu n-am regrete, în viață trebuie să faci ceea ce simți, fără regrete. Întrebarea ”ce-ar fi fost dacă” nu vreau să o trăiesc niciodată.  La mine ori e albă, ori e neagră și mi-e frică de regret. Prefer să fiu impulsivă. Dacă mi se face dor de el, vorbim la telefon și ne vedem aproape în fiecare zi. Am avut și o nuntă superbă. Nici eu nu credeam că va veni momentul acesta, dar e cea mai bună alegere pentru noi. S-ar putea să aveți surprize curând, sunt foarte fericită. Într-o căsnicie e important să fii cinstit și să alegi drumul bun.” spunea recent Raluca Bădulescu la știrile Kanal D recent.

 

Fostul soț al Ralucăi Bădulescu, prima fotografie cu noua iubită. Florin Stamin s-a cuplat cu o vânzătoare de șosete



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel