Raluca Bădulescu, noi dezvăluiri despre divorțul de soțul ei: „E dragostea vieții mele. Nu știu cum o să fie de acum înainte”

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Bădulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Bădulescu, instagram

Raluca Bădulescu a făcut noi dezvăluiri despre divorțul de soțul ei, Florin Stamin.

Raluca Bădulescu a făcut anunțul care a șocat o țară întreagă. Jurata emisiunii "Bravo, ai stil!" a a spus faptul că urmează să divorțeze de soțul ei Florin Stamin, după 13 ani de căsnicie. Jurata de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit că încă are sentimente față de cel care i-a fost soț.

Deși au decis să meargă pe drumuri separate, prietenia și iubirea dintre ei pare că nu a dispărut.

„Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…) Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitată, m-a adunat”, a spus Raluca în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Raluca Bădulescu: „Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc”

Deși a declarat că fostul partener este iubirea vieții sale, Raluca Bădulescu a recunoscut că nu este o persoană echilibrată și tinde să cadă în extreme.

„Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele”, a mărturisit Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu: „A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine”

Raluca Bădulescu a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei. 

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol', a spus Raluca Bădulescu pe YouTube, mai în glumă, mai în serios.

Raluca Bădulescu este cea care a anunțat divorțul dintre ea și soțul ei

"Da, este adevărat. Florin și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate. Asta e viața, dar pe noi ne leagă o prietenie. Întotdeauna vom fi alături unul față de celălalt. Relația dintre noi doi o să continue întotdeauna în aceeași termeni extraordinari, în care a fost și căsnicia noastră. Florin este cel mai minunat om care există pe planetă. Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta și indiferent de orice, va rămâne inima și sufletul meu și suntem împreună întotdeauna.", a declarat Raluca Bădulescu pentru emisiunea Teo Show, de pe Kanal D.

Teo Trandafir, părere despre declarațiile făcute de Raluca Bădulescu 

Prezentatoarea nu a pus nicio clipă la îndoială declarațiile făcute de vedetă, ba chiar îi vine în sprijin cu niște argumente pe măsură.

"Acum ca să refacem puțin firul poveștii, trebuie să ne ducem aminte că Raluca a mai fost căsătorită o dată, cu Vali Pungă, în care este în niște relații excepționale. Mergeau toți patru în vacanță, cu copil cu tot. Raluca nu este genul de femeie care să taie o relație și să uite de ea.", a spus Teo Trandafir în cadrul propriei emisiuni.

Citește și: Raluca Bădulescu, despre meseria pe care a avut-o înainte să devină celebră. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta: "Nu era de mine..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel