Raluca Bădulescu, despre meseria pe care a avut-o înainte să devină celebră. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta: "Nu era de mine..."

Raluca Bădulescu a dezvăluit ce meseria a avut înainte să devină celebră. 

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat Raluca la vârsta de 24 de ani, înainte să devină celebră. 

Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte să devină celebră

Recent, Raluca Bădulescu a mărturisit că înainte să devină celebră și om de televiziune, a fost profesoară de limba română și de engleză, pentru puțin timp, după ce a terminat Facultatea de Litere.

„Primul job a fost de profesoară de limba romana, trei luni de zile la liceul Mihai Viteazul. Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat. Abia terminasem, aveam 24 de ani. Eram apropiați de vârsta cu cei de la liceu.  Îmi plăcea, dar una e să râzi și să te distrezi și alta e ca elevii să învețe.

Înțelegeam că lipsesc de la ore. Eu eram profesoară de română și de engleză. Îi înțelegeam că n-au făcut rezumat, eram mai mult prietena lor și nu mergea așa. Am prins un 1 Martie și am fost la niște petreceri. Însă am prins alături de ei o petrecere. Era suficient sa spună ca lipsesc', a povestit jurata Bravo, ai stil!, conform WoWbiz.ro. 

Raluca Bădulescu, în lacrimi după despărțirea de soțul ei

Raluca Bădulescu a fost invitată în noul episod ”Fiță cu Adiță”, acolo unde a vorbit despre despărțirea de soțul ei, Florin. Deși a preferat dintotdeauna să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, după ce a anunțat divorțul de soțul ei, jurata de la „Bravo ai stil” a făcut o serie de declarații legate de căsnicia sa. 

Vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi, că, deși s-au separat, Florin va rămâne întotdeauna omul pe care l-a iubit și îl va iubi toată viața. Mai multe detalii neștiute, legate de căsnicia cu Florin, Raluca Bădulescu le va face publice în noul episod al emisiunii ”Fiță cu Adiță”, ce apare mâine, 10 iunie, la ora 19:00, pe canalul de YouTube TheXclusive.

”Am (n.r lacrimi în ochi), dar știu că este lângă mine. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că momentan ne-am separat, dar vedem ce o mai fi. Oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin. Îl ador. E o viață de om, sunt atâția ani”, îi mărturisește Raluca Bădulescu lui Adiță.

Raluca Bădulescu: „Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare”

"După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare.”, a declarat Raluca Bădulescu.

Cum l-a cunoscut Raluca Bădulescu pe soțul ei

În cadrul podcastului lui Gojira,Raluca Bădulescu a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei. 

„Pe soțul meu, pe Florin l-am cunoscut la un after hours. Îmi plăcuse mult de el, foarte mult. Se întorsese din Valencia, eu mai țărancă de aici nu știam ce îmi povestea. A fost și el fericit până să mă cunoască pe mine. Acum e fericit în continuare. El are viața lui, eu am viața mea. Am stat pe capul lui nasol', a spus Raluca Bădulescu pe YouTube, mai în glumă, mai în serios.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iun 2022, 11:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience