Raluca Bădulescu, mai slabă ca niciodată. Cum reușește vedeta să se mențină suplă

Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Bădulescu, sursa instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, sursa instagram

Raluca Bădulescu a dezvăluit cum reușește să își mențină silueta de invidiat.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate apariții din showbizul românesc. ”Regina” de la ”Bravo, ai stil!” se poate mândri cu o silueta de invidiat. După o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, vedeta a reușit să ajungă așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Vedeta se bucură din plin de noile forme și este admirată la tot pasul pentru felul în care arată. Chiar și restul jurațiilor noului sezon ”Bravo, ai stil!”  au felicitat-o pentru felul în care arată și pentru ambiția de care a dat dovadă în această transformare totală.

Pentru a-și menține silueta la care a visat dintotdeauna, Raluca Bădulescu ține cont de câteva aspecte alimentare.  Vedeta a mărturisit că după operația de micșorare a stomacului mănîncă tot ce își dorește, dar este foarte important ca totul să fie în cantități mici.

”Eu aşa fac şi mănânc orice, dar în cantităţi mici. Ideea e să nu măreşti cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu ţin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc şi fast-food din când în când. Poţi lua o gură dintr-o porţie de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculiţe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculiţe. Seara poţi mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă”, spune Raluca Bădulescu, potrivit redactia.ro

 

Totodată, vedeta a povestit cum a fost experiența de micșorare a stomacului, care a ajutat-o să aibă silueta mult visată.

”După intervenția chirurgicală la domnul profesor Copăescu, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore ca să mă mai aranjez. Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact ca un bebeluș. Poți mânca piure de broccoli, piure de cartofi, foarte, foarte pasat. Poți consuma budinici din acelea, shake-uri, vitamine, pentru ca organismul să se simtă în forță”, a spus Raluca Bădulescu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel