Radu Vâlcan, reproșuri față de Adela Popescu: ”Doamne, Adela!”. Ce l-a enervat pe prezentatorul TV

Data publicării:

Radu Vâlcan și-a exprimat nemulțumirea față de soția sa, în mediul public.

Radu Vâlcan este una dintre cele mai asumate persoane publice, astfel încât, ori de câte ori nu i-a convenit ceva, prezentatorul a spus lucrurilor pe nume. Acesta nu face nicio excepție și nu iartă pe nimeni, drept urmare, recent, vedeta și-a exprima nemulțumirile pe care le are chiar față de soția sa, Adela Popescu. Totul s-a întâmplat pe Instagram, în fața fanilor. Așadar, se pare că Radu Vâlcan nu a fost mulțumit de evenimentul la care l-a pus să participe partenera sa, fiind vorba despre un festival destul de important din Capitală.

”Doamne, Adela, unde m-ai adus?!?, a fost textul postat de Radu Vâlcan în mediul online.”

Cum arată relația de cuplu a celor doi

Radu Vâlcan și Adela Popescu reprezintă, fără doar și poate, imaginea familiei perfecte. Deși au aproximativ 12 ani de când sunt împreună, celebrul cuplu se iubește la fel de mult ca în prima zi, rodul dragostei lor fiind reprezentat prin cei trei copii. Totuși, chiar dacă se înțeleg de minune, aceștia recunosc faptul că micile certuri și momentele tensionate nu i-au depășit nici pe ei. Cei doi parteneri au știut totuși să le gestioneze cum trebuie, iar faptul că se cunosc atât de bine i-a ajutat extrem de mult, spune Radu Vâlcan.

Adela Popescu, revelație, după ce fiul ei a avut probleme de sănătate: „Ce nu se vede în aceste fotografii”

"Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

"Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel.", a adăugat și Radu Vâlcan.

Adela Popescu, incompatibilă cu Radu Vâlcan. Astrolog: „Câtă vreme el face ce vrea...

Comunicarea, secretul relației dintre cei doi

Adela Popescu mărturisește chiar și faptul că a devenit o persoană mult mai selectivă, în ceea ce privește ieșirile, întrucât soțul ei este ceva mai introvertit. Frumoasa prezentatoarea nu a luat acest lucru ca pe un sacrificiu, ci ca pe un fapt normal, făcut în binele familiei.

"Radu este introvertit cu cei din jur, acasă turuie pur şi simplu. Noi nu am fost deficitari niciodată la capitolul comunicare. E adevărat că eu iubesc mai mult decât el adunările şi mărturisesc că am devenit mai selectivă din cauza lui, însă nu mi se pare un sacrificiu prea mare pentru liniştea familiei noastre. Eu apreciez enorm că îmi respectă familia, că nu m-a pus niciodată să aleg, că înțelege cât de important este aspectul acesta pentru mine. Şi că înţelege că, dacă eu sunt fericită şi împăcată, pot oferi totul în relaţia noastră.", a mai dezvăluit Adela Popescu.

Adela Popescu, gestul neobișnuit pe care l-a făcut la nunta sa. Vedeta a recunoscut: Nu am mai zis până acumGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience