Adela Popescu, revelație, după ce fiul ei a avut probleme de sănătate: „Ce nu se vede în aceste fotografii”

Adela Popescu a dezvăluit că serile trecute a avut o revelație, după ce a trebuit să aibă grijă singură de fiul ei, care se simțea rău. 

Adela Popescu a postat o serie de fotografii în care apare fericită și veselă. Vedeta spune că în spatele zâmbetelor se află foarte multă oboseală, pentru că nu a dormit toată noaptea, din cauza problemelor de sănătate ale fiului spu. 

„Astăzi a fost o zi plină și foarte frumoasă. 
Ce nu se vede în aceste fotografii este că azi noapte Andrei a făcut febra. Nu că ar fi mare lucru. Copiii fac mereu. Dar Radu era la munte pentru maratonul la care urmă să participe astăzi și deci noaptea am petrecut-o făcând singură planton. Și deși nu pomenesc acum de vreo situație iesita din comun, mi-am dat seama, încă o dată, ce bine e să le duci pe toate, și bune și rele, cu partenerul tău, cu tatăl copiilor tăi.
Sigur că dacă era acasă mă supăra că a adus Nurofen în loc de Paracetamol, sau că apa pe care o cerea unul din copii, era prea rece. 
Dar acum că nu a fost, am realizat, din nou, ce important este și că seara pun capul pe umărul lui și știu că suntem amândoi în asta, parte în parte, în mod egal, cu tot sufletul…Și astfel, orice moment, indiferent cât de greu, devine mai ușor.
Mămici ce vă creșteți copilașii singure, sunteți adevărate eroine. Voi sunteți adevăratele eroine. 
Vouă nu va ia nimeni “sacul” de pe umerii voștri că să îl pună pe ai lui…” a scris Adela Popescu pe Facebook. 

 

Adela Popescu, mesaj neașteptat, la miez de noapte: "Am un gol în stomac"

Adela Popescu este atât de îndrăgită de fanii ei, în primul rând, pentru naturalețea și pentru sinceritatea, pe care a arătat-o față de comunitatea sa, de-a lungul timpului. Vedeta formează o familie perfectă alături de Radu Vâlcan, cei doi având împreună și trei băieți de care sunt foarte mândri, chiar dacă nu le este ușor întotdeauna. În acest sens, îndrăgita prezentatoare a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, în care apare alături de soțul ei și de unul dintre băieți, pe care îl poartă încă în cărucior. Chiar dacă nu le este ușor să plece cu trei copii în vacanțe, cuplul celebru a demonstrat că se poate, cele mai frumoase amintiri venind tocmai din astfel de momente. 

"Vedeți voi, eu doar mă uit la imaginea asta și am un gol în stomac de fericire. Bate inima mai tare și mă simt motivată să fac, cumva, să mai trăiesc astfel de momente. Și, pentru că mi le doresc atât de mult, sunt sigură că vor veni. Ce vreau să va spun este că avem o imensă responsabilitate în a încerca să trăim frumos fieeecare clipă. Căci, fiecare clipă, transformată în amintire, reprezintă motor și combustibil pentru următoarea. Și, uite așa, clipa fericită, lângă clipă fericită, o pui de o viață frumoasă pe acest pământ. Eu zic că merită puțină strădanie, nu?", a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 19 iun 2022, 10:26 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience