Radu Vâlcan, la un pas de a se întoarce înapoi în România. Soțul Adelei Popescu se află la filmări în Thailanda /FOTO

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Radu Vâlcan a fost la un pas de a se întoarce de urgență în România. Ce fotografie a primit de la soția lui?

Radu Vâlcan se află în Thailanda pentru a filma un nou sezon al emisiunii „Insula Iubrii”. Adela Popescu se află acasă cu trei copii, iar rolul de mămică este foarte dificil pentru vedetă, mai ales că acum nu are parte de ajutorul prezentatorului TV. 


Radu Vâlcan îi simte foarte mult lipsa soției și mai ales a celor trei copii, pentru care s-au întoarce de urgență în România. Adela Popescu i-a trimis o fotografie soțului ei, iar acesta s-a emoționat foarte tare. Radu Vâlcan a postat imaginea pe pagina lui de Instagram și i-a transmis vedetei un mesaj emoționant. 


„Mi-a trimis iubita mea poza asta. Nu știu de ce. Că îi este dor de mine, știu. Că mi-e dor de ea…vorbesc singur cu palmierii. Să dea naiba dacă nu-mi vine să mă urc în avion. Și o să mă urc, că sunt ambițios”, a scris Radu Vâlcan pe Instagram.


Adela Popescu i-a lăsat un comentariu la fotografie și i-a spus acestuia că i-a tirmis poza tocmai pentru a-l convinge să se urce cât mai rapid în avio și a reveni acasă. 


„Ți-am trimis-o ca să te fac să te urci mai repede în avionul ăla”. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)

Adela Popescu a rămas singură acasă cu cei trei copii și i-a transmis un mesaj soțului. Cum se descurcă vedeta fără ajutorul lui Radu Vâlcan?


La doar o lună de la nașterea celui de-al treilea copil, Adela Popescu a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii „Vorbește Lumea” de la Pro TV. Blondina spune că are ajutor până când se întoarce acasă, dar îi este din ce în ce mai greu să își împartă timpul și energia cu cei trei băieți. 


Adela Popescu s-a văzut nevoită să se descuce fără sprijinul soțului și i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care l-a anunțat, în mod ironic, că acasă situația este sub control. 


"Scumpe, relax, totul e sub control acasă!", a scris Adela Popescu pe Instagram.

 

Gabriela Prisăcariu, ipostază incendiară în lenjerie intimă. Cum s-a fotografiat soția lui Dani Oțil la doar câteva luni de la naștere /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel