Gabriela Prisăcariu, ipostază incendiară în lenjerie intimă. Cum s-a fotografiat soția lui Dani Oțil la doar câteva luni de la naștere /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Prisăcariu a revenit foarte rapid la formele care au consacrat-o și a postat o serie de fotografii incendiare în lenjerie intimă. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc cele mai frumoase clipe de când au devenit părinți pentru prima oară. Chiar dacă au trecut doar câteva luni de când a născut, Gabriela Prisăcariu a revenit foarte rapid la formele care au consacrat-o și nu a ezitat să le arate și fanilor de pe Instagram cât de seducătoare este în lenjerie intimă. 


Soția lui Dani Oțil a realizat mai multe fotografii într-o lenjerie intimă neagră din dantelă, care i-a pus în evidență corpul bine lucrat în sala de fitness. Gabriela Prisăcariu face față cu brio responsabilităților de mămică și este o soție iubitoare. 

 


Fanii au rămas uimiți de felul cum arată vedeta la doar câteva luni de la naștere, iar comentariile în care Gabriela Prisăcariu primește felicitări pentru recuperarea rapidă nu au întârziat să apară. 


Dani Oțil, cadou inedit pentru soția sa: „N-am cum să sar peste treaba asta. Mi-a zis să o surprind”


Dani Oțil i-a pregătit soției sale un cadou special cu ocazia zilei de naștere. Prezentatorul TV spune că i-a fost greu să găsească un cadou pentru Gabriela Prisăcariu, asta pentru că ea i-a dăruit deja un codou cu care nu poate concura: fiul lor. Astfel că a trebuit să vină cu o idee originală pentru a-și surprinde soția. 


”Astăzi este ziua soției, n-am cum să sar peste treaba asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot anul ăsta să intru în competiție cu ce mi-a făcut cadou soția, salamul ăla de biscuiți (n.r. Luca Tiago). Poate vă întrebați de ce îl compar pe bebeluș cu un salam de biscuiți. Arată ca un salam, că este așa ușor de rulat, e lung. Eu așa îi zic salam de biscuiți. I-am luat o cremă de picioare, mi-a zis să o surprind. La mulți ani în primul rând, felicitări și îți mulțumesc pentru că ne suportați pe toți. Să ne vedem acasă cu bine”, a spus Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel