Radu Vâlcan, în lacrimi. Motivul pentru care soțul Adelei Popescu a plâns ore în șir: „O auzeam pe ea prin ce dureri trecea”

Data publicării:

Radu Vâlcan și Adela Popescu urmează să devină părinți pentru a treia oară. Primele două nașteri ale actriței au fost destul de dificile, aceasta trecând printr-un travaliu lung și dureros. 

 

Radu Vâlcan a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a povestit despre momentele grele prin care a trecut soția sa. Adela Popescu a fost în travaliu 12 ore la prima sarcină și 5 la a doua, aceasta optând să nască natural, în ciuda unor probleme de sănătate cu care se confruntă. Soțul vedetei povestește că i-a fost extrem de dificil să își audă soția cum se chinuie în dureri și că nu s-a putut abține din plâns. Adela vrea să nască natural și a treia oară.

 

”Când Adela era în travaliu am plâns. A fost în travaliu 12 ore la a prima sarcină. Am plâns pentru că o auzeam pe ea prin ce dureri trecea. De fapt, așa a fost la ambii copii, și din cauza unei probleme pe care o are la spate, practic, sarcinile îi apăsau pe nervul sciatic. Durerile erau cumplite, așa că am plâns de față cu toți. A urlat ore. Mai tăcea, iar urla. A trecut prin două nașteri naturale și vrea și a treia să fie la fel. La Andrei, travaliul a durat 5 ore, dar durerea a fost mai mare, pentru că efectiv a născut pe viu, fără ca epidurala să-și facă efectul. Acum suntem pe final de sarcină, deja are contracții foarte dureroase. Ne-am dorit al treilea copil, l-am planificat”, a mărturisit Radu Vâlcan în cadrul podcastului de pe YouTube.

Adela Popescu are niște probleme de sănătate la nivelul coloanei, iar asta îi cauzează durerei mari în timpul nașterii. Tot ce speră vedeta este ca travaliul să țină mai puțin de această dată. 


„Eu am niște complicații la coloană, asftel încât când copilul coboară se așează pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul eu nu am doar durere pe contracție, eu am o durere constantă ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Și atunci de exemplu cum am stat la Alexandru 10 ore în travaliu, la Andrei 5, acum nu știu cât voi sta, dar oricum sunt un infern (n.red orele de travaliu) pentru că durerea e foarte mare”, a mărturisit Adela Popescu, invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”. 

 


Adela Popescu va naște peste câteva zile

 

Adela Popescu trăiește cele mai intense momente din ultimele nouă luni. Prezentatoarea TV va deveni mamă de băiat pentru a treia oară în doar câteva zile, bebelușul fiind așteptat în perioada 13-16 iulie. Vedeta și-a pregătit bagajul pentru maternitate și așteaptă cu nerăbdare clipa marii întâlniri cu fiul ei. Chiar dacă a mai trecut prin asta de 2 ori, emoțiile sunt la cote maxime și nu știe cum va decurge totul de această dată. 


Chiar cu câteva zile înainte de marele evenemient, Adela Popescu a postat pe Instagram o fotografie în care le transmite fanilor că este pregătită să nască, dar așteaptă ca bebelușul să fie pregătit de venirea pe lume. 


„Câte emoții am…. Și o mulțime de gânduri îmi trec simultan prin minte. Să fie bine Avionel, să fie o naștere ușoară, să fim sănătoși și să ajungem cu bine acasă… A mai rămas foarte puțin timp și abia aștept să îl țin în brațe, dar parcă în același timp îmi e deja dor de perioada asta a sarcinii, care s-a scurs mult prea repede. Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână, doar să ne spună bebe că a venit momentul”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel