Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul. Primele imagini de la petrecere

Data publicării:

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe micuțul Adrian. Petrecerea a avut ca tematică povestea  „Cei 3 purceluși”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au organizat sâmbătă botezul mezinului familiei. Pentru petrecerea la care au venit zeci de vedete din România, cei doi au ales o tematică atipică:  „Cei 3 purceluși”, sugerând că cei trei copii ai lor ar fi cei trei purceluși năzdrăvani din poveste.

Evenimentul a avut loc în aer liber, într-un decor de poveste. Zeci de aranjamente florale, decoruri speciale și bucate alese, cu care invitații s-au răsfățat. 


Alături de fericiții părinți au fost și nume mari din showbiz-ul românesc: Mihai Morar, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Ruxandra Ion, Cristina Ciobănașu, dar și prieteni apropiați ai cuplului. 

Adela Popescu a întreținut atmosfera


Din imaginile postate de vedetă pe rețelele de socializare, se poate observa că s-a simțit extrem de bine la petrecere. Adela Popescu a dansat și a sărit în sus, la propriu, de fericire.


Prezentatoarea Tv a avut și o apariție de senzație la botezul fiului său. A îmbrăcat o rochie neagră timp sacou, pe care a accesorizat-o cu o pălărie albă și o pereche de cizme albe, tip cowboy.

Micuțul Adrian nu a lăsat-o să noarmă în ultimele nopți

Adela Popescu este mamă cu normă întreagăp, dar și prezentatoare Tv, soție și influencer. Pare imposibil să le realizezi pe toate, dar iată că vedeta își găsește resursele pentru a se descurca. 

Într-un moment de sinceritate, Adela Popescu a povestit cum arată nopțile ei, în condițiile în care cei mici au probleme de sănătate, se trezesc unul pe altul, au nevoie de ea, iar cel mai mic, Adrian, încă este alăptat. Mezinul familiei își trezește frații noaptea, din cauza erupțiilor dentare care îi provoacă dureri.

Imaginea descrisă de prezentatoarea TV este una extrem de dificilă, dar, spre final, ea spune că nu se plânge și că știe că toate mamele trec prin asemenea situații și că toate se descurcă.


„Băiețelul acesta minunat, pentru că e în plină erupție dentară, se trezește foarte devreme. Impropriu spus “se trezește”, că de fapt nu prea se mai culcă.  Deci nici eu. Ieeeiiii. Și Andrei are muci. Și când are muci vrea să doarmă în brațele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce frățiorii să doarmă cu mama și el nu. Și când se trezește plângând Adrian îl trezește și pe Andrei. Și readoarme greu, că nu prea poate să respire. Sunt dați când plec în altă camera să îl alăptez pe bebeluș și de fiecare dată unul din ceilalți doi se trezește și mă strigă. Că vor la baie. Sau că au avut un coșmar. Și mă întorc cu bebelul în brațe pe mâna dreapta, iar cu stânga îi mângâi pe cap până se liniștesc. 
În fine… ce voiam să spun cu asta? În niciun caz să mă plâng, că oricum nu ar ajută pe nimeni, și apoi pentru că absolut toate mamele trec prin asta. 
Voiam să va spun doar că…sunt super super tare! :))))
Și la fel și voi, cele mai țări din toată galaxia!”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel