Radu Pietreanu, la un pas de moarte. Coșmarul trăit de actor în lupta cu cancerul: „Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni”

Sursa foto: Radu Pietreanu, captură Youtube
Descriere foto: Sursa foto: Radu Pietreanu, captură Youtube

Radu Pietreanu a trecut prin clipe grele în timpul bolii nemiloase. Actorul dezvăluie schimbarea adoptată în privința stilului de viață, detaliu ce l-a ajutat să treacă prin boală.

Radu Pietreanu a trăit o experiență aproape de moarte după ce a fost diagnosticat cu cancer. Actorul, cunoscut publicului din emisiunea "Vacanța Mare", a trecut printr-o perioadă dificilă cu această boală necruțătoare acum câțiva ani, iar starea lui de sănătate s-a deteriorat considerabil. În ciuda prognosticului sumbru dat de medici, el nu s-a lăsat înfrânt și a găsit puterea de a lupta cu această cumplită afecțiune. Susținut de soția sa, care a fost alături de el în fiecare moment și a făcut rugăciuni pentru vindecarea sa, Radu Pietreanu a investit toți banii strânși din cariera sa în tratamente costisitoare, care în cele din urmă s-au dovedit a fi eficiente. Cu mult curaj și hotărâre, a învins cancerul și a reușit să se întoarcă la viața pe care o iubea.

Cu toate acestea, această perioadă dificilă a fost însoțită de o experiență de aproape moarte, despre care Radu Pietreanu a mărturisit cu sinceritate. Într-un moment critic al bolii, el a simțit că sufletul său părăsește corpul și că a trăit pentru un minut o experiență greu de înțeles. Această confruntare cu apropierea de moarte l-a marcat profund și i-a schimbat perspectiva asupra vieții.

La un pas de moarte

Astăzi, Radu Pietreanu își amintește cu emoție acea perioadă dificilă și recunoaște că a reușit să înfrunte cu curaj o situație care i-a pus la încercare întreaga ființă. Învingător în această luptă cu boala, el a învățat să aprecieze mai mult fiecare clipă și să fie recunoscător pentru viața pe care o are.

„Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: „Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia'. Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce. Nimeni nu se aștepta să îmi revin. Am primit verdict: „Doamnă, pregătiți-vă!. Rochia asta neagră de atunci o are. (râde) Cred că e singurul care putea să fie lângă mine și m-a ajutat să revin. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi', a declarat actorul la un post TV, notează Ciao.ro.

A dat toți banii pe tratament

Radu Pietreanu a făcut o schimbare majoră în stilul său de viață. Actorul a luat o decizie curajoasă și neașteptată, vânzându-și locuința din București și mutându-se în Azuga. Motivul din spatele acestei decizii a fost nevoia de a obține fondurile necesare pentru tratamentul său.

„S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani. Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă „Vii să faci un spectacol?' Vin, dacă nu, nu caut eu. Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum', a declarat acesta în cadrul unui podcast, la Micutzu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 29 iul 2023, 15:17 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience