Radu Leca, avertisment pentru cei care divorţează: Ajungi să nu mai exiști, atât sufletește, cât și karmic. Nu vei mai exista nici măcar pentru copii

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Psihologul Radu Leca a răspuns mai multor întrebări despre divorţ în cadrul emisiunii "Ultrapsihologie" de la DC NEWS TV. El a tras, însă, şi un semnal de alarmă pentru cei care aleg această cale.

"Cum ajungem să fim încântaţi de ideea divorţului?", a fost una dintre întrebări, iar în acest context Radu Leca i-a avertizat pe cei care vor să încheie astfel o căsătorie. 

"Prin rezultate ajungem la asta. În mod uzual, rezultatele pe care le obţinem din divorţ au legătură cu tot ceea ce înseamnă proiecţiile noastre. Noi proiectăm un cumul mare de elemente. Ne gândim ce bine o să fie după divorţ, ce partener grozav o să găsim, deşi nu o să găsim, ce lucruri minunate vom trăi, deşi nu le vom trăi. 

După divorţ, vei tinde către extreme, către multiplii parteneri, boli, emoţii neînţelese, alte tipuri de dominare. Şi ce vei atrage? Oameni la fel de disperaţi ca şi tine. Ce vei obţine? Un univers destabilizat. De ce? Din cauza faptului că s-a creat o punte de comunicare karmică între tine, cel care a stat o relaţie toxică, şi momentul actual. Iar tu, în momentul actual, atragi doar oameni toxici. Există doar 1% şanse să atragi un om bun, dar nu îl poţi atrage după divorţ, pentru că vei fi încărcat de frici. Trebuie să îl atragi înainte de a divorţa, când există speranţă.", a transmis psihologul Radu Leca. 

 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 07 feb 2023, 22:22 | Categorie: Lifestyle
Get it on App Store Get it on Google Play