Puterea magică a semnului tău zodiacal, secretul care îți va ghida viața

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Unsplash/ autor Adam Flockemann
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor Adam Flockemann

Toate zodiile au puterile lor magice și energia lor autentică. Fiecare astrogramă este diferită, așa că suntem un întreg de energii fantastice formând un cerc al vieții pline de miracole. Iată care este puterea magică a semnului tău zodiacal.

Toate zodiile au puterile lor magice și energia lor autentică. Fiecare astrogramă este diferită, așa că suntem un întreg de energii fantastice formând un cerc al vieții pline de miracole. Iată care este puterea magică a semnului tău zodiacal.

Nu uita că ai o astrogramă unică și că nu ai doar o singură putere magică, uită-te și la poziția Lunii, a lui Venus, Mercur sau Marte și descoperă gama de super-puteri și de magie care îți compun ființa fascinantă.

Berbec

Puterea magică a focului
Puterea Berbecului este unică, fiind primul semn zodiacal, deții prima rază de lumină, prima vâlvătaie prin care deschizi calea tuturor. Prin pasiunea și curajul tău, dar și felul hotărât prin care vezi viața, reușești să îi luminezi și să îi motivezi pe toți cei care te înconjoară. Pasiunea și inspirația sunt strâns legate de simbolistica focului, însă atenție, focul poate să fie și o forță extrem de distructivă. 

Taur

Puterea magică a frumuseții naturii
Fiind guvernat de planeta Venus, ești extrem de atras de frumusețe, de plăcere și de abundență, lucruri pe care le și emani și le atragi la rândul tău oriunde mergi. Pacea, calmul, stabilitatea, toate acestea sunt inspirate de frumusețea naturii care ne înconjoară și ale cărei puteri îți curg prin vene. Nu e de mirare că semnul tău este asociat cu bogăție și cu resursele. 

Gemeni

Magia minții
Felul în care gândești este super-puterea ta, capacitatea ta de a fi flexibil, dar și de a manifesta curiozitate pentru tot ceea ce se află în spatele misterelor, te face să fii un adevărat aventurier și de-a pururi căutător. Cunoașterea este pentru tine un element extrem de important în felul în care experimentezi viața, iar mintea ta pare mereu ca fiind venită din alte lumi. 

Rac

Darul magic al intuiției și al empatiei
Fiind un copil al Lunii, Racul este un semn guvernat de magica Lună, ești pentru eternitate binecuvântat cu darul magic al intuiției și al empatiei deoarece vii de pe tărâmul emoțiilor. Poți simți foarte ușor nevoile celor din jurul tău, le poți alina durerile sau poți fi un adevărat vizionar care simte evenimentele cu ceva timp înainte să se întâmple.

Leu

Magia bucuriei vieții
Felul în care trăiești viața este super-puterea ta. Magia pe care o emani atunci când râzi, când te bucuri, cânți sau dansezi fac ca toți oamenii din jurul tău să poată vedea lumina ta. Soarele este planeta care te guvernează și felul în care strălucești le oferă putere și celor din jurul tău. Rămâi autentic și păstrează mereu bucuria în inima ta, acesta este secretul care te va ghida în viață.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel