„Pur şi simplu mi se face rău, mă ia leşinul”. Maria Buză şi Paula Chirilă, speriate de acelaşi moment la Te cunosc de undeva!

Data publicării:
Paula Chirilă și Maria Buză, foto Antena 1
Descriere foto: Paula Chirilă și Maria Buză, foto Antena 1

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, aduce împreună pe scena transforming show-ului două bune prietene şi împătimite într-ale transformărilor – Maria Buză şi Paula Chirilă. 

 Încercate din greu de-a lungul timpului cu personaje dintre cele mai complexe, cele două artiste au mărturisit la unison că încă există un moment care le taie respiraţia, la fiecare gală a show-ului. 


 „Orice aş face, orice personaj aş avea, oricât de mult aş lucra şi aş studia artistul, încât să pot căpăta siguranţă şi să nu am nicio grijă, tot liftul îmi dă cele mai mari bătăi de cap! Îmi e teamă de moarte, de n-ai văzut! Zici că sunt pe marginea acoperişului unui zgârie-nori!”, a mărturisit Maria Buză, în vreme ce Paula Chirilă a completat: „Cele mai mari emoţii le am la intrararea în lift, pur şi simplu mi se face rău, mă ia leşinul!”. Totodată, Paula a mai spus că şi la machiaj există un accesoriu atât de necesar transformărilor care îi cam pune beţe în roate: „Lentilele de contact îmi dau mari bătăi de cap, am mari probleme să mă acomodez cu ele!”. Cum se vor descurca Paula şi Maria în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! şi ce personaje le va propune ruleta, telespectatorii vor putea urmări din https://www.deepl.com/translator30 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. 


„Zici că am 20 de boli simultan”. Emi şi Cuza, nevoiți să se bărbierească pentru a participa la Te cunosc de undeva!

 Dacă pentru Cuza, scena Te cunosc de undeva! nu este deloc străină, Emi participă pentru prima oară în calitate de concurent al transforming show-ului de la Antena 1. Cei doi vor face spectacol la dublu, iar emoţiile şi temerile se vor dubla şi ele pe măsura înaintării în show. 

„Mi-e teamă de tocuri, n-am mers niciodată până acum pe tocuri, aşa că primul travesti va fi, cu siguranţă, de neuitat şi nu doar pentru mine! (n.r. râde). De lentilele de contact nici nu mai zic, sunt curios când vor începe filmările în ziua în care va trebui să apelez eu la ele. Mi se contractă muşchii ochilor doar când mă gândesc că cineva se va apropia de ochii mei!”, a povestit amuzat Emi, care a mai completat: „desigur, cel mai frică îmi este de penibil! Şi nu spun că vom lua noi personajele în derâdere, dar înainte de filmare mai visez aşa că suntem pe scenă si toţi au momente foarte bune, cu super coregrafii şi noi...nici nu mai zic!”. 

Cuza trebuie să renunțe la barbă

Un alt moment pe care partenerul lui Cuza ar vrea să îl amâne până după finala show-ului, dacă s-ar putea, este cel în care va fi nevoit să renunţe la barbă:

„ Zici că am 20 de boli simultan, unele care nici măcar n-au apărut, dacă mă vezi fără barbă!”, a declarat Emi. Tot barba îi va da bătăi de cap şi lui Cuza: „Chiar dacă ştiu bine cu ce se mănâncă transforming show-ul ăsta, tot mi-e groază de momentul în care va trebui să revin la look-ul de la 16 ani!”, a povestit el, completând: „Nici de tocuri nu-s prea fericit, dar cine ar fi în locul nostru?!”. Cum se vor descurca cei doi cu provocările la dublu, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, difuzat în curând, la Antena 1.  

 Pepe prezintă alături de Alina Puşcaş cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!

Începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş.

              „Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpul am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator... doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă şi asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou –o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a „restitui” personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală.” , a mărturisit Pepe.

              Artistul nu este deloc străin de show: „Sunt singurul care am câştigat două trofee şi am ieşit de trei ori pe locul al doilea. Şi, aşa cum mă ştiţi, mă voi bucura din plin de noul rol, pentru că eu, dacă nu zâmbesc, nu sunt Pepe!”, a mai completat artistul. Pepe i se va alătura în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva! Alinei Puşcaş pe scena spectaculosului joc al transformărilor: „Pe Pepe îl ştiu de peste 10 ani, ne înţelegem excepţional şi sunt convinsă că şi cei de acasă îl vor primi cu mare bucurie. Este unul dintre cei mai reprezentativi concurenţi ai acestui transforming show, aşa că ştie exact ce să puncteze la fiecare prezentare. Abia aşteptăm să vă prezentăm noii concurenţi, pentru că se anunţă un sezon absolut savuros!”, a declarat Alina Puşcaş.

 

8 cupluri de vedete intră în jocul transformărilor în cel de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!

 Concurenţi unul şi unul au pornit în provocarea spectaculosului joc al transformărilor, într-un sezon al duetelor. Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor face spectacol la dublu, în curând la Antena 1. Totodată, începând din acest sezon, Pepe se alătură spectaculosului joc al transformărilor, de data aceasta în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel