Pulpă de pui în sos de smântână cu ciuperci. Simplu și gustos

Imagine cu rol ilustrativ/ foto arhiva personală
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ/ foto arhiva personală

Această rețetă de pulpă de pui în sos de smântână cu ciuperci este delicioasă și ușor de preparat. 

Ingrediente:


6 pulpe de pui

2 cepe verzi 

250 ml smântână lichidă

300 g ciuperci champignon 

1 cățel de usturoi

1/2 pahar de vin alb

ulei și sare

1 legătură de pătrunjel 


Mod de preparare: 


Pulpele le vom spăla bine, le vom curăța și cresta ușor. Le ungem cu ulei de măsline și le condimentăm. 

Uleiul îl încingem și punem pulpele la prăjit. După ce s-au rumenit le scoatem pe o farfurie. 

Vom lua pulpele de pui, le vom spala bine si curata. Le vom cresta cate un pic, apoi vom unge cu ulei de masline, cu un pic de sare si le lasam pe o farfurie, cat punem la incins uleiul.

Într-o altă cratiță punem la încins puțin ulei, punem ceapa tăiată rondele, cățelul de usturoi tăiat mărunt și ciupercile champignon.

Lăsăm să se călească cu un capac deasupra. 

După ce s-au călit iar ceapa a devnit sticloasă, stingem cu vinul alb. Punem pulpele de pui și smântâna. Lăsăm la foc mic pentru câteva minute. La final punem sare după gust și pătrunjelul tăiat mărunt. 


Poftă bună!

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 04 noi, 14:23 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play