Provocări pentru o zodie: „O vară sâcâitoare”. Daniela Simulescu, previziuni pentru iulie- august 2023 / VIDEO

Data publicării:
Foto Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscopul verii 2023, cu Daniela Simulescu - previziuni pentru toate zodiile. Zodia  pentru care vara asta înseamnă planificare și strategie - pentru a putea pregăti marea schimbare din toamnă. 

Daniela Simulescu, redactor-șef astrosens.ro a fost invitată în platoul Spectacola  pentru a vorbi despre cele mai importante evenimente astrologice ale verii, dar și cum vor influența acestea fiecare zodie/ascendent. 

„Mai e puțin până la retrogradarea lui Mercur, deci nu trec prin foarte multe schimbări. Iată retrogradarea lui Venus în casa a 3-a le dă o minte vie și în același timp toată vara nu le stau piciorușele, dorul de ducă este la el acasă. Ba chiar astrele le recomandă să se plimbe cât mai mult. Având-ul și pe Jupiter în clasa a 12-a oarecum le recomandă să se plimbe și în locuri din astea mai retrase, să stea mult în natură, de exemplu, să învețe lucruri despre natură, să se conecteze cu oamenii cei mai apropiați frați, verișori. Și aș vrea să le spun că poate mulți trec profesionali prin schimbări, poate multora le merge pentru că au muncit și, iată, au reușite. Dar sunt și mulți Gemeni care trec prin provocări, prin multe responsabilități, nu se mai regăsesc acolo unde lucrează. Spre toamnă, vor avea șansa să schimbe,  dar asta înseamnă că nu trebuie să o aștepte să pice din cer. Trebuie să facă ei ceva și pentru ei responsabilitatea  e o temă principală. Plus că gândiți-vă, Jupiter va intra în semnul vostru la anu în mai deci, aș putea spune că vacanța asta pentru voi nu e doar pentru distracție, este pentru strategie, este pentru planuri. Planul pe care să le puneți în acțiune, nu doar să le spuneți, să le comunicați cum știm că vă pricepeți foarte bine, ci să le puneți pe hârtie și să vă uitați la ele din când în când și să le luați treptat. Nu vă aruncați să le faceți pe toate dintr-o dată, dar luați-le treptat. 
* n-o să fac toate lucrurile astea până în toamnă. Da, uite, până în toamnă măcar îmi fac un CV. Sau până în toamnă vorbesc cu un fost coleg că știu că la el se va angaja *

 Deci trebuie să facă un pas.  La Gemeni să știi că tot anul ăsta e cu multe lecții, adică nu putem să le spunem neapărat de bine, e cu multe lecții, cu multă responsabilitate și cu chestii care poate nu le convin câteodată, dar n-ai ce să faci. Adică e o vară sâcâitoare. Mai sunt probleme cu programul de lucru, chestiile de zi de zi, care sunt sâcâitoare”, a explicat Daniela Simulescu despre zodia Gemeni și cei cu ascendent în Gemeni. 

 

Horoscopul verii 2023 - previziuni pentru toate zodiile 

 

VIDEO:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel