Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea în ianuarie

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Annie Spratt
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Annie Spratt

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 21.12.2020 - 28.12.2020
 

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată local în regiunile centrale și în extremitatea de sud a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

 

Săptămâna 28.12.2020 - 4.01.2021


 

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării, dar și local în regiunile estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

 

Săptămâna 4.01.2021 - 11.01.2021


 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

 

Săptămâna 11.01.2021 - 18.01.2021


 

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vremea


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel