PROFEŢIILE de acum SUTE de ani despre RĂZBOAIELE din 2022. Ce EFECTE vor avea

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Stijn Swinnen
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Stijn Swinnen

Profeţiile despre război de acum sute şi chiar mii de an apar din nou în opinia publică, în contextul atacurilor asupra Ucrainei.

Trăm vremuri zbuciumate, care se pare că au fost anunțate oarecum acum mult timp de către unii profeți. Am cercetat și am găsit o parte din acestea.

Într-un articol din New York Herald, autorul englez W.L. George (1882-1926) a făcut niște previziuni uluitoare, iar multe dintre ele s-au adeverit. Profețiile lui George din anul 1922, citate de eu.beaconjournal.com, despre războaiele din 2022:

„Bănuiesc că acele războaie care vor veni vor deveni oribile dincolo de concepția mea, cu noi gaze otrăvitoare, flăcări care nu se vor putea stinge și nori de fum rezistenţi la lumină. În acele războaie, ideea avionului care aruncă bombe va părea depășită, cum este astăzi securea.”

Citeşte aici şi celelalte profeţii ale lui W.L. George: Previziuni vechi de 100 de ani despre 2022: "Războaiele care vor veni..."

Alte profeţii despre această perioadă au vorbit şi despre posibilitatea ca populaţia să treacă prin foamete sau ca o figură politică importantă să dispară. Iată ce spunea Nostradamus:

Inflația și foametea

„Atât de mare va fi prețul grâului/ Omul va fi agitat / Semenii se mănâncă în disperarea lor”.

Deoarece inflația din Statele Unite este la cel mai ridicat nivel din ultimele patru decenii, el ne avertizează că acest lucru va crea tulburări mari și, eventual, va face oamenii să se întoarcă unii împotriva celorlalţi pentru profit. Și chiar dacă sugerează canibalism, este mai mult un lucru metaforic... sperăm.

O figură politică dispare de pe harta lumii

„Moartea subită a primului personaj, el va fi schimbat și ei vor pune altul în împărăția lui”. 

Pentru unii, acest lucru implică faptul că un membru proeminent al sistemului politic internațional a plecat de fapt. Unii presupun că se referă la liderul nord-coreean Kim Jong-Un, în timp ce alții consideră că se referă la regina britanică Elisabeta a II-a sau la președintele american Joe Biden.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel