Profesoară din Prahova, batjocorită de mai mulți elevi. Gesturile halucinante ale copiilor au blocat-o pe femeie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

O profesoară de la Şcoala din Pietriceaua (Prahova), apare într-o filmare, în mediul online, în timp ce este batjocorită de mai mulți elevi. Femeia pare blocată de comportamentul elevilor săi. 


Presa din Prahova a făcut publice imaginile șocante în care profesoara este umilită de elevii de la  Şcoala din Pietriceaua (Prahova).

Imahinile publicate de phonline arată cum cadrul didactic este umilit de copiii pe care încerca să-i învețe limba engleză. Câțiva elevi mimează scene intime cu profesoara de engleză, în timp de aceasta încearcă să predea lecția. Reacția femeii este una aparent de nepăsare, uneori încearcă să schițeze chiar un zâmbet, vizibil afectată. încercând, probabil, să calmeze spiritele, fiind, totodată, într-un șoc. 


Vezi aici imaginile: https://phonline.ro/alo-inspectoratul-scolar-prahova-profesoara-de-la-scoala-din-pietriceaua-batjocorita-de-mai-multi-elevi-femeia-folosita-pe-post-de-obiect-sexual-este-victima-unor-gesturi-halucinante/ Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel