Problemele pe care le-a întâmpinat Smiley în vacanța din Maldive: „Nici prin cap nu-mi trecea că mi se va întâmpla asta”

Data publicării:

Smiley își ține constant la curent fanii cu lucrurile care se întâmplă în viața sa, iar asta s-a întâmplat și de această dată, când artistul este plecat în vacanță. 

Smiley și Gina Pistol, împreună cu micuța Josephine, își petrec începutul de an departe de România. Cei doi îndrăgostiți s-au decis să-și ia fetița și să plece într-una dintre cele mai adorate destinații exotice de către toate vedetele: Maldive. Chiar dacă zilele acestea sunt destinate relaxării și timpului de calitate petrecut în familie, artistul își ține, în continuare, și fanii la curent cu noutățile și lucrurile care li se întâmplă pe minunata insulă. Așadar, chiar dacă se aștepta să dea de o căldură toridă acolo, Smiley a fost surprins să vadă că vremea capricioasă le-a stricat pentru o zi planurile de plajă.

„Nici prin cap nu-mi trecea că voi străbate mii de kilometri până în Oceanul Indian și mi se va întâmpla asta. M-am trezit puțin înaintea fetelor să verific starea vremii. Spre surprinderea mea, soarele nu strălucea, nori de ploaie se adunau. După ce s-au trezit și fetele, ne-am pregătit de plajă și am plecat să luăm micul dejun. Bogăție mare, fetele au mâncat bine, eu am mers pe varianta de regim. Când să o dăm spre plajă, s-a pus o ploaie zdravănă care ne-a ținut pe terasă. Am băut niște prosecco și a plouat până spre asfințit. Ne-am plimbat pe plajă până s-a lăsat întunericul și am mers la masă.”, a spus Smiley pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Gina Pistol, victima anxietății. Vedeta a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei: "Am avut atacuri de panică. Că eram nervoasă, că mă dureau ovarele...”

Smiley și Gina Pistol, vacanță în Maldive

Așadar, chiar după noaptea de Revelion, Smiley își înștiința fanii că urmează să plece alături de familia sa într-o vacanță de vis, unde să-și tragă sufletul pentru câteva zile și să-și reîncarce bateriile pentru tot ce va urma. Tot atunci, artistul a făcut ironic și o remarcă cu privire la faptul că a fost nevoit să împacheteze „jumătate de casă”, semn că nu este deloc simplu să pleci la drum cu un copil mic.

„A trecut și Revelionul și acum este timpul pentru o vacanță. Păi cum să începi Anul Nou mai bine decât cu o pauză. Ne-am împachetat jumătate de casă că așa se pleacă în familie și am pornit spre țările calde, dar nu înainte de a o învăța pe Josephine obiceiul „sorcova”…să înceapă anul cu bani în buzunar. Prima oprire a fost la Doha unde am admirat frumusețile aeroportului, timp de trei ore, după care am luat al doilea avion spre Male. Destul de lejer zborul”, le-a spus Smiley internauților într-un video postat pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Cum a reușit Codin Maticiuc să dea jos 11 kilograme. Vlad Burghelea, antrenorul vedetelor: „A slăbit într-un timp foarte scurt” / EXCLUSIV

Artistul, impresionat de peisajul de vis

Ajuns la destinație, Smiley le-a dezvăluit fanilor că este pur și simplu impresionat de peisajul de vis de acolo, care exista până atunci în viziunea sa doar la nivel de tapet. 

„La aterizare ne-a întâmpinat David Beckham care părea destul de happy, lucru care ne-a dat încredere că am ajuns unde trebuie. Ne-au ajuns toate bagajele, Slavă Domnului, se pare că domnul Beckham știe ce zile.

La ieșirea din aeroport ne-a întâmpinat un curcubeu de toată frumusețea...până pe insula unde suntem cazați am luat barca, am mers vreo 50 de minute, lejer...iarăși. Mai știți tapetul ăla pe care îl avea bunicul în baie sau în sufragerie cu palmieri pe plajă și nisipul fin ca făina și apă albastră cristalină?...Locul ăsta chiar există în realitate, acum am ajuns noi aici. Locul arată superb, căsuța noastră este fix pe plajă, iar noi începem vacanța cu un pui de somn bine meritat că suntem leșinați”, mai spunea el.

Citește și: Motivul pentru care Gina Pistol nu mai urmărește emisiunile de la Antena 1, pe care le-a prezentat: „Nu pot”. Ele au fost preluate de Irina Fodor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel