Cum a reușit Codin Maticiuc să dea jos 11 kilograme. Vlad Burghelea, antrenorul vedetelor: „A slăbit într-un timp foarte scurt” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Vlad Burghelea
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Vlad Burghelea

Vlad Burghelea, antrenor de fitness și tehnician nutriționist, a fost invitatul Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical, unde a dezvăluit cum a reușit Codin Maticiuc să dea jos 11 kilograme.

Vlad Burghelea este unul dintre cei mai cunoscuți instructori de fitness din țara noastră, fiind și antrenorul personal ale unor persoane publice din România, precum Delia, Codin Maticiuc, Mihai Rait, Mira, Marisa Paloma și Smiley.

Învitat în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, Vlad Burghelea ne-a dezvăluit cum a reușit Codin Maticiuc să dea jos 11 kilograme.

Cum a reușit Codin Maticiuc să ajungă de la 78 de kilograme, la 67 într-un timp scurt

Dacă înainte de a-l cunoaște pe Vlad, vedeta avea 78 de kilograme, a reușit în foarte scurt timp să ajungă la 67 de kilograme. Cu toate că slăbise semnificativ, Codin a întrerupt colaborarea cu antrenorul său de fitness, însă, la scurt timp a revenit la sală pentru a da jos, din nou, kilogramele pe care le-a pus la loc.

„Lucrez cu câteva persoane publice. Cu Codin lucrez de foarte mult timp. Inițial el a slăbit foarte mult, până la 67 de kilograme. L-am luat de la 78 de kilograme și a ajuns la 67, chiar într-un timp foarte scurt, câteva luni, după care am întrerupt colaborarea cu el, pentru că a fost mai mult plecat pentru mai mult timp. Cred că aproape un an de zile. Bineînțeles că n-a mai aplicat ce l-am învățat și a ajuns, din nou, la 78.

De atunci a reveni și acum își intră ușor, ușor, din nou, în formă. Codin vrea să păstreze cât mai mult din modul lui de viață, în care să mai iasă și într-un club, să mai bea ceva, să mai mănânce ceva care îi place, dar în același timp a adoptat și un stil de viață cât de cât sănătos, în sensul că se mișcă, mănâncă și el niște salate, mănâncă proteină. Are puțin grijă de chestia asta. E foarte important să găsești un echilibru al tău personal, pentru că eu, care sunt antrenor, îmi permit, ca timp, să fac eforturi mai mari, dar persoanele care au cu totul alt job, lucrează mult și mai au și o familie să nu poată să aloce același timp. Deși pot să fie într-o formă mai bună decât mine, este posibil să nu fie cea mai bună decizie pentru modul lor de viață”, a dezvăluit Vlad Burghelea în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Rait Dragomir (@mihairait)

Ce vedete au mai trecut pragul sălii de fitness

Vlad Burghelea a dezvăluit că a mai reușit să ajute vedete precum Delia, Smiley, Mihai Rait, Mira și Marisa Paloma să își transforme stilul de viață.

Smiley, în urma colaborării cu Vlad Burghelea, a reușit să slăbească aproximativ 10 kilograme.

„Smiley a slăbit vreo 10 kilograme. Nu mai știu în cât timp, pentru că am lucrat acum vreo doi ani sau un an, cu antrenamente cu greutăți”, ne-a spus Vlad Burghelea.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlad Burghelea (@vlad_burghelea)

Cu Delia, Vlad Burghelea ne-a mărturisit că a lucrat pentru o scurtă perioadă, din cauza programului aglomerat pe care îl avea artista.

„Am lucrat și cu Delia, dar cu ea am lucrat pentru o perioadă mai scurtă de timp. Pleacă, vine, așa că e destul de greu să te ții de Delia. Ar trebui să călătoresc foarte mult ca să pot să o antrenez”, a mai precizat antrenorul de fitness.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlad Burghelea (@vlad_burghelea)

Mihai Rait, care, în ciuda unui program intens de filmare de 12 ore pe zi, a reușit să obțină rezultate notabile sub îndrumarea lui Vlad Burghelea.

„Cu Mihai Rait am avut o colaborare foarte frumoasă, dar nu foarte lungă, cred că doar câteva luni de zile, dar a intrat într-o formă foarte bună. A fost foarte disciplinat, cu toate că avea filmări, 12 ore pe zi. Venea la 06:00 dimineața la sală, își lua mesele, se antrena foarte intens și chiar a intrat în formă și mă bucur că încă se menține.

Am vorbit cu el de curând și mi-a zis că încă se menține, încă respectă alimentația. Îi mai schimb din când în când antrenamentul, adică încă se ține de treabă”, a mai declarat Vlad Burghelea în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Rait Dragomir (@mihairait)

„Mai lucrez cu Mira, cu Marisa Paloma. La Marisa au fost mai multe serii de rezultate, dar nu a fost constantă. A mai lipsit, a mai pus înapoi. Acum le dăm din nou jos. Ideea este să nu te dai bătut”, a adăugat Vlad Burghelea în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlad Burghelea (@vlad_burghelea)

 

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel