Problemele de sănătate nu le-au împiedicat să ajungă celebre și bogate. Vedete care trăiesc în durere

Data actualizării: | Data publicării:

Sunt celebre, bogate și iubite de o lume întreagă, dar puțini știu dramele prin care aceste vedete trec, odată ce luminile refrectoarelor se sting. Johhny Depp e aproape orb, Lady Gaga trăiește în durere, iar Meryl Streep abia respiră

Motivul pentru care Johnny Depp poartă ochelari de soare tot timpul

 


Multă lume crede că actorul poartă ochelarii de soare drept accesoriu, însă adevărul este destul de trist. Faimosul actor are mari probleme cu vederea.

 

Johnny Depp a dezvăluit într-un interviu pentru Rolling Stone că este "orb ca un liliac". "Totul este pur și simplu foarte, foarte încețoșat. Nu am avut niciodată o vedere bună", a spus el.

În vârstă de 58 de ani, marele actor spune că nu poate vedea cu ochiul stâng și ccu cel drept poate vedea doar câțiva centimetri în  față.


Depp a fost nominalizat la 10 Globuri de Aur, câștigând unul pentru cel mai bun actor pentru Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street în 2007, și a fost nominalizat la trei premii Oscar pentru cel mai bun actor, printre alte distincții.

 


Lady Gaga trăiește în durere

 


Cântăreața, compozitoarea și actrița americană Lady Gaga a dezvăluit că suferă de fibromialgie, o afecțiune pe termen lung care poate provoca dureri la nivelul mușchilor și oaselor din tot corpul. "Îmi doresc să ajut la creșterea gradului de conștientizare și să conectez oamenii care o au", a scris pe Twitter după documentarul Gaga: Five Foot Two a fost lansat pe Netflix în 2017.

 


Pe lângă durerea generalizată, persoanele cu fibromialgie pot avea, de asemenea, o sensibilitate crescută la durere, oboseală și rigiditate musculară. Deși fibromialgia este dificil de tratat, medicamentele, terapia și schimbările în stilul de viață pot ajuta la ameliorarea unora dintre simptome.

Artista în vârstă de 35 de ani a mai împărtășit încercările sale de tratament pe Twitter: "Credeam că gheața ajută la fibromialgie. M-am înșelat.  O înrăutățește. Căldura este mai bună. Pătură electrică încălzită, saună cu infraroșu, băi Epsom".

 

 

Meryl Streep nu poate respira

 


Actrița și cântăreața americană Meryl Streep este actrița cu cele mai multe nominalizări la Oscar din istorie (Kramer vs Kramer, Sophie's Choice, Out of Africa, The Devil Wears Prada, The Iron Lady), dar, deși s-ar putea să nu observați, are o deviație gravă de sept - o punte nazală strâmbă.


Problema poate afecta respirația și somnul, dar poate fi operată. Cu toate acestea, deoarece operația i-ar putea afecta vocea, pe care se bazează atât de mult pentru munca sa, Streep a decis să nu o facă.

"Toată lumea încearcă să arate într-un fel de tip "cookie-cutter" și, de fapt, oamenii care arată diferit sunt cei care ies în evidență. Obișnuiam să-mi urăsc nasul. Acum, nu mai fac asta", a declarat Streep într-o conversație cu profesoara Barbara Klinger după ce a primit o diplomă de doctor honoris de la Universitatea Indiana în 2018.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel