Probleme și stres la serviciu pentru Scorpion și Vărsător. Cheltuieli serioase pentru Fecioară, Pești și Săgetător. Previziuni luna iunie

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscopul lunii iunie, pentru toate zodiile.

Chiar dacă iunie este prima lună de vară și toți se gândesc la vacanță, unele zodii vor avea de furcă în ceea ce privește zona profesională. Cu Marte și Jupiter în semnul Berbecului, vom avea parte de stres, dar și de probleme financiare. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Cu  Jupiter și pe Marte în casa a 6-a, nu veți avea timp deloc să respirați. Veți fi implicați în multe proiecte la locul de muncă. Este posibil să vă placă, mai ales când vă veți simți utili. Sau când ideile voastre vor rezolva o problemă. S-ar putea ca Jupiter să vă amplifice nevoia de a lua încă un proiect și încă unul și să ajungeți să vă pierdeți simțul echilibrului. Încercați totuși să mențineți un echilibru. 

Dacă lucrați într-un colectiv, e posibil să vă contraziceți cu ceilalți, să vi se pară că se mișcă mult prea încet față de ritmul pe care vi l-ați impus voi vouă înșivă. Să vi se pară că unii dintre partenerii profesionali sunt cam limitați. Bine ar fi ca munca depusă să fie pentru voi, să vă folosească și în viitor, să găsiți un nou sens. 

Este o lună bună pentru chestiunile gospodărești: renovat, grădinărit, deci asta înseamnă că aveți de muncă și acasă. E posibil să vă luați mai multe sarcini decât este cazul și să nu îi lăsați pe ceilalți să vă ajute pentru că vi se pare că ei nu fac nimic bine.

Aveți grijă la sănătate, e posibil să aveți mici accidente, fiți atenți să nu vă grăbiți, să nu vă loviți de toate lucrurile, sunteți predispuși la mici accidentări. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pot să vă spun din start că luna iunie este pe placul vostru! Cu Soarele în casa a 7-a, Marte și Jupiter în casa a 5-a, Venus în casa a 6-a, mai pot spune că aveți toate instrumentele să vă faceți viața așa cum doriți. Vă stă capul doar la vacanță, indiferent de ce se întâmplă. Mergeți la evenimente, flirtați, atrageți privirile admiratorilor. E o lună bună și pentru a petrece timp cu copiii sau pentru a concepe dacă vă doriți copii. Este o lună bună și pentru investiții. Veți putea găsi idei bune pentru a face bani. Veți emana vibrație pozitivă, pasiune, iar starea voastră atrage, vinde.

S-ar putea să aruncați cu banii în stânga și în dreapta, așa că v-aș recomanda să potoliți excesul de zel. Puteți reaprinde focul pasiunii dacă aveți o relație de mai mult timp. Îndrăzniți mai mult. Dacă relație nu vă funcționează, nu vă temeți, rupeți-vă, treceți peste frică.  Există risc pentru infidelități.

În luna iunie e vina voastră dacă nu se întâmplă ceva bun!

Citește toate zodiile pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel