Probleme în DRAGOSTE pentru TREI zodii. Dispute cu partenerul la final de 2022

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Anul 2022 se termină în curând. Cu siguranță, ești deja cu gândul la sărbători și la cadouri, dar și la noul an. Cu toate acestea, vrei să știi ce se mai întâmplă în luna decembrie. Iată trei zodii care pot avea probleme în cuplu pe final de an sau mici dispute pe care trebuie să le rezolve.

Astăzi, pe 7 decembrie, Mercur își începe tranzitul în semnul Capricornului. Daniela Simulescu spune că acest tranzit nu este simplu, pentru că Mercur va fi și retrograd din 29 decembrie, până pe 18 ianuarie 2023. Desigur, efectele retrogradării se vor simți încă de azi, așa că merită să te ocupi din timp de achiziționarea cadourilor, a biletelor de călătorie sau de organizarea sărbătorilor de iarnă.

Mai mult, tranzitul lui Mercur în Capricorn ne face să fim și mai serioși. Așa că, nu este cazul pentru declarații pompoase și nici pentru luptele excesive pentru o anumită cauză. Să nu uităm că Mercur tranzitează cel mai matur semn zodiacal, așa că se impun maturizarea și pragmatismul. Pot apărea și discuții contradictorii la masa de Crăciun, mai ales că lui Mercur în Capricorn nu prea-i plac glumele.

Totuși, acest tranzit este foarte util, fiindcă ne pregătește pentru 2023. Mintea noastră trebuie să fie axată cât mai mult pe organizare, pe concret și pe palpabil. Mercur vine ca un profesor dur, încăpățânat și exigent, ce nu are niciun fel de toleranță pentru cei care vor să ducă în derizoriu anumite subiecte. Poți fi sceptic și nu te lași ușor impresionat de vorbe, mai ales dacă faptele întârzie să apară.

Află care sunt zodiile care pot avea un final de an mai tumultos în relația cu partenerul!

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Cum termină Taurii acest final de an? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro le recomandă acestor nativi să se ocupe în decembrie doar de colindat și vizite, pentru că Venus, Mercur și Soarele vor fi în Casa a noua. Asta înseamnă că te poți întâlni cu foști colegi sau foști vecini, fie că mergi la un târg, la o cafea cu prietenii sau în călătorii. Până pe 21 decembrie, ar fi bine doar să te plimbi, să ieși pe afară și să te distrezi.

Vei da mulți bani în decembrie și vei resimți aceste cheltueli în conturi. Totuși, încearcă să eviți cheltuielile majore pentru cadouri. Din punct de vedere relațional, în prima parte a lunii o să ai o stare de nervozitate și agitație. În relația cu partenerul, vei observa o instabilitate interioară, care se poate naște din neliniști, temeri sau nerăbdare. Sunt posibile dispute cu partenerul, mai ales dacă observi că are opinii diferite de ale tale

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel