PRO TV, reacție oficială în cazul reporterului anchetat într-un dosar de act sexual cu minor

Data actualizării: | Data publicării:
Marius Buga, foto Facebook
Descriere foto: Marius Buga, foto Facebook

Marius Buga, corespondent PRO TV, este cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor.


Marius Buga (42 de ani), jurnalist din județul Dâmbovița, a fost convocat marți, 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, potrivit adevărul.

Procurorii l-au audiat și i-au adus la cunoștință faptul că este cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor, dosar ce a fost deschis deja de câteva zile. Totul a pornit când un minor, în vârstă de 16 ani, a fost audiat la Poliția Târgoviște, pentru un alt motiv. Pe măsură ce discuția a evoluat, tânărul a dezvăluit și faptul că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga, iar polițiștii s-au autosesizat imediat. 

Pe numele jurnalistului nu a fost luată nicio măsură preventivă la finalul audierilor. Acesta ar avea calitatea de suspect, potrivit sursei citate, însă riscă cercetarea sub control judiciar, ori să fie arestat preventiv pentru 24 de ore.


Găsiți mai jos poziția oficială a companiei referitoare la investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga:

 

”Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel