Pro TV, prima reacție oficială, în urma acuzațiilor lansate de o fostă concurentă Vocea României. Tânăra susține că tot show-ul este regizat

Data publicării:
Sursa foto: Vocea României, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Vocea României, Instagram

Pro TV a oferit prima reacție oficială, în urma videoclipului devenit viral al Xeniei Costinar.

Recent, în mediul online o fostă concurentă de la Vocea României a lansat mai multe acuzații dure cu privire la unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de pe Pro TV. În ciuda lucrurilor care se vă de acasă, artista spunea că tot formatul este regizat, iar producătorii ar fi insistat anual la ea pentru a merge la acest concurs. Ba tot ei ar fi fost și cei care i-ar fi ales melodia pe care să o interpreteze, promițându-i că aceea o va duce în marea finală. Niciun jurat nu s-a întors însă la prestația sa, motiv pentru care Xenia Costinar nu a înțeles care a fost, de fapt, scopul acestor insistenței. Acum a venit și prima reacție din partea trustului Pro TV, care spune că fiecare concurent are parte de o experiență unică, care poate fi interpretată.

„Nu vom comenta declarațiile concurentei, având în vedere că fiecare participant poate percepe diferit această experiență. Putem confirma faptul că emisiunea are o structură bine stabilită. De-a lungul sezoanelor, multe voci incredibile au fost remarcate de antrenori, dar câștigătorii Vocea României au fost întotdeauna votați de către public, în etapele live”, au declarat reprezentanții PRO TV, pentru UNICA.ro.

Citește și: Irina Rimes a răbufnit, după ce s-a spus că ar fi făcut-o pe Theo Rose să plângă: „Armele mele au fost prea tăioase”

Care sunt declarațiile inițiale ale concurentei

Într-un videoclip amplu făcut pe rețelele de socializare, care a devenit viral în scurt timp, Xenia Costinar a dezvăluit cum acest concurs de pe Pro TV ar fi unul regizat, întrucât producătorii sunt cei care stabilesc repertoriul artiștilor, ba chiar le fac și promisiuni cu privire la câștig. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul ei, spune tânăra, care mărturisește faptul că producția i-ar fi ales fix melodia care nu s-ar fi pretat pentru concurs.

„Vreau să vă povestesc despre experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această reacție pentru că nu mi s-a părut corect ce s-a întâmplat. Absolut totul este regizat. Totul începe de acum 5 ani de zile când primesc un telefon de la Vocea României și ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că nu am timp. Eu la rândul meu antrenez, predau canto și nu am timp să vin la concurs(..)

Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5 ani să vin să particip la Vocea României, că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat, până anul acesta.(..)Bun, am acceptat, mă duc la București și mi-au spus să pregătesc cinci piese. Le-am spus: nu aș vrea cinci piese, dacă tot m-ați chemat aș vrea să vin cu o singură piesă pe care mi-am pregătit-o (...). 

Și mi-au spus: „OK, dar mai pune câteva piese așa, să fie cinci”.(..) Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: „Hai să cânți altceva”, oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea.”, a spus Xenia Costinar, fostă participantă la Vocea României, pe TikTok.

@xeniacostinarofficial Ramaneti la final sa vedeti ce prostie scoate pe gura Irina Rimes … #fyp ♬ original sound - Xenia Costinar

Jurații nu au rezonat cu melodia ei

Chiar dacă cei din staff i-au promis că aceasta ar fi melodia câștigătoare, care să întoarcă toate scaunele, niciun jurat nu a rezonat, în final, cu cântecul interpretat de ea. În acest sens, tânăra nu a înțeles care a fost scopul acestor telefoane insistente, desfășurate pe durata a 5 ani de zile, dar nici unele dintre comentariile făcute de jurați nu au fost potrivite, spune ea.

„Într-un final vine și rândul meu. Urc pe scenă, încep și cânt piesa, nimeni, nimic. La sfârșit se întorc toți jurații. Smiley spune în felul următor: „Este peste priceperea mea genul acesta de muzică. Nu am studiile necesare și nu știu să antrenez astfel de voci”.

Chirilă mi-a spus: „Astfel de muzică nu trece mai departe și nu se pretează pentru un astfel de concurs”.

Și să vedeți ce spune Irina Rimes: „Se vede ca ai avut emoții, nu ți-a ieșit acel tremolo în voce”. La care eu am rămas șocată și am zis: vibrato! Adică, am corectat-o. Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor să se facă de ras marea Irina Rimes. Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Gheorghe Turda intervine în scandalul de la Vocea României și sare în apărarea lui Theo Rose: „Au băgat-o prin jurii ca să se afirme?”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel