PRO TV anunță startul filmărilor pentru un nou serial: GROAPA, din această toamnă

Data publicării:

PRO TV aduce, încă o dată, vești bune pentru toți fanii de ficțiune din România: a achiziționat și a început filmările pentru un nou serial! O imagine realistă și dură a vieții mafiei, care prezintă relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste într-un mod care îi va face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă: GROAPA!

GROAPA este o adaptare cu un scenariu incredibil! Românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

O producție la cele mai înalte standarde cu o distribuție de senzație în care actori remarcabili se vor alătura pentru prima dată lumii PRO TV sau vor reveni și în care acțiunea se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile. GROAPA le va oferi tuturor șansa de a se avânta într-un univers care va purta telespectatorii într-un carusel de emoții.

Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, GROAPA va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală.

Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director declară: ”După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”.

Încântat după primele zile de filmare, Millo Simulov, Creative Producer, spune: ”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel