Prințul Philip, înmormântare cu 30 de invitați. Regina Elisabeta a decis lista. Cine va participa

Data publicării:
Britanicii au depus flori la porţile Palatului Buckingham din Londra pentru a-l omagia pe prințul Philip
Descriere foto: Britanicii au depus flori la porţile Palatului Buckingham din Londra pentru a-l omagia pe prințul Philip

Prințul Philip va avea partea de o înmormântare restrânsă, din cauza pandemiei de COVID-19.

Prințul Philip a murit vineri, 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani, la Castelul Windsor.

Înmormântarea Ducelui de Edinburgh va avea loc pe data de 17 aprilie, la Capela Sfântul Gheorghe, de la Windsor, iar din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19, evenimentul nu va fi public, însă va fi televizat.

Potrivit DC News, din cauza restricțiilor, la ceremonie nu vor putea participa persoane cu funcții înalte, șefi de stat și nici măcar întreaga familie, iar lista este limitată doar la 30 de persoane.

 

Lista restrânsă, dictată de Regina Elisabeta

 

Mirror.co.uk a dezvăluit cine sunt persoanele trecute pe lista scurtă. Este vorba despre cei patru copii si Prințului Philip și al Reginei Elisabeta: Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward, alături de partenerii lor de viață: Camilla Parker Bowles, Timothy Laurence, Sophie (soția prințului Edward), citează DC News.

La ceremonie vor participa și cei opt nepoți ai Ducelui: Prințul William, Prințul Harry, prințesele Beatrice și Eugene, Peter Phillips, Zara Tindall, Lady Louise Windsor și Vicecontele Severn.


Mai mult, deși Kate Middleton îl va însoți pe prințul William la ceremonie, Meghan Markle este marea absentă, pentru că i s-a recomandat să nu se deplaseze, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel