Prințul Harry, mesaj dureros după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a: "Până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și..."

Data publicării:
Printul Harry, captură foto Youtube
Descriere foto: Printul Harry, captură foto Youtube

Prințul Harry a transmis un mesaj dureros, după moartea bunicii sale, Regina Elisabeta  a II-a.

O lume întreagă plânge în urma dispariției celui mai longeviv monarh britanic. Regina Elisabeta a II-a  s-a stins din viață "în liniște" la Balmoral, în după-amiaza zilei de 8 septembrie. Prințul Harry i-a adus un omagiu bunicii sale, mulțumindu-i pentru toate sfaturile bune pe care i le-a dat de-a lungul timpului. 

Prințul Harry: „Îți mulțumim pentru zâmbetul tău molipsitor”

„Bunico, în timp ce această despărțire finală ne aduce o mare tristețe, sunt veșnic recunoscător pentru toate momentele noastre – de la cele mai timpurii amintiri din copilărie cu tine, până la a te vedea pentru prima dată în calitate de comandant șef, până în primul moment în care am cunoscut-o pe soția mea dragă și i-am îmbrățișat pe strănepoții tăi iubiți.

Filmarea cu care Regina Elisabeta a ll-a a surprins o lume întreagă. Nici familia ei nu a știut până nu a apărut la televizor / VIDEO

Prețuiesc aceste momente împărtășite cu tine și multe alte momente speciale. Deja ți se simte mult lipsa, nu doar noi simțim asta, ci toată lumea. Și dacă vorbim de primele momente, acum îl onorăm pe tatăl meu în noul său rol ca Regele Charles al III-lea. Îți mulțumesc pentru sfaturile sănătoase. Pentru zâmbetul tău molipsitor. Și noi zâmbim știind că tu și bunicul sunteți reuniți acum în pace', a mai transmis Harry în mediul online.

Cine va avea grijă de câinii din rasa corgi ai reginei Elisabeta a II-a

Ducele de York, prinţul Andrew, şi fosta sa soţie vor avea grijă de câinii din rasa corgi ai regretatei regine Elisabeta a II-a, informează DPA.

O purtătoare de cuvânt a lui Andrew a declarat că el şi Sarah îi vor lua pe Muick şi pe Sandy - doi câini din rasa corgi pe care suverana i-a primit în dar de la fiul ei.

Regina a deţinut peste 30 de corgi în timpul domniei sale, dragostea sa pentru această rasă fiind binecunoscută.

La începutul anului 2021, ea a primit în dar doi căţei, un dorgi şi un corgi, de la Andrew în timp ce locuia la Windsor în timpul lockdown-ului.

Căţeii i-au menţinut buna dispoziţie reginei în timp ce ducele de Edinburgh se afla în spital, iar Palatul Buckingham şi familia regală se confruntau cu consecinţele "Megxitului" şi ale interviului acordat de ducii de Sussex vedetei de televiziune Oprah.

Regina l-a numit pe dorgi "Fergus" după unchiul ei care şi-a pierdut viaţa la datorie în timpul Primului Război Mondial, iar pe corgi "Muick", pronunţat "Mick", după Loch Muick de pe domeniul Balmoral.

Regina a fost însă foarte afectată când Fergus, în vârstă de doar 5 luni, a murit câteva săptămâni mai târziu, după decesul lui Philip.

El a fost înlocuit ulterior cu un nou corgi, oferit în dar reginei de prinţul Andrew şi de prinţesele Beatrice şi Eugenie cu ocazia aniversării sale oficiale de 95 de ani, pe care suverana l-a numit "Sandy".

Căţeii au fost o sursă constantă de bucurie pentru regină în timpul lockdown-ului, a declarat garderobiera ei, Angela Kelly.

Cei mai mulţi dintre corgii reginei descind din primul ei corgi, "Susan", care i-a fost dăruit la împlinirea vârstei de 18 ani, în 1944, relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel