Prințul Harry își compară viața cu filmul ‘The Truman Show’: „Uite ce i-a făcut mamei mele”

Data publicării:
Printul Harry, captură foto Youtube
Descriere foto: Printul Harry, captură foto Youtube

Pentru prințul Harry, viața este ca în „The Truman Show”.

Întrebat cum ar descrie sentimentul că este urmărit la fiecare mișcare, prințul Harry a comparat viața sa de membru al familiei Regale cu personajul din filmul lui Jim Carrey din 1998.

„Da, este un amestec între „ The Truman Show” și viața într-o grădină zoologică”,a declarat Harry în interviul acordat lui Dax Shepard, în episodul de joi al podcastului„Armchair Expert”.


În film, întreaga existență a personajului lui Carrey, Truman Burbank, a fost televizată prin intermediul camerelor ascunse și toți oamenii din viața lui erau actori angajați. 

Shepard a întrebat apoi dacă viața de membru al familiei regale era ca și cum ai trăi într-o cușcă, la care Harry a răspuns:

„Este ca o slujbă, nu? Zâmbește și suportă. Mergi mai departe cu situatia asta."

El a continuat: „Aveam 20 de ani și mă gândeam:„ Nu vreau această slujbă, nu vreau să fiu aici. ””

Mai mult, ducele se Sussex a subliniat că nu dorește ca soția sa și fiul lor Archie să treacă prin ceea ce a trecut mama sa, prințesa Diana, ca membru al familiei regale.

 

Nu vreau să fac asta. Uite ce i-a făcut mamei mele, cum mă voi stabili vreodată și voi avea o soție și o familie când știu că se va întâmpla din nou ”, a spus el. „Am văzut în spatele cortinei, am văzut modelul de afaceri și am văzut cum funcționează toată treaba asta și nu vreau să fac parte din asta.

Harry avea doar 12 ani, când Prințesa Diana a murit într-un accident de mașină  în Paris.


Meghan și Harry s-au mutat anul trecut în California, după ce s-au retras din familia regală britanică.

Întâlnirea lui Harry cu Shepard  vine după un alt interviu controvesat, cel oferit lui Oprah Winfrey, din martie, unde Meghan a dezvăluit că se confrunta cu probleme de sănătate mintală și că membrii familiei regale aveau „îngrijorări” cu privire la culoarea pielii lui Archie.

De la Megxit, cuplul a fost ocupat să construiască un nou imperiu, să semneze un acord podcast cu Spotify și să încheie un acord de producție cu Netflix.

Markle a publicat, de asemenea, prima ei carte pentru copii, pentru care a primit un avans de 700.000 de dolari.

S-au căsătorit în mai 2018 și au un fiu, Archie, în vârstă de 2 ani. Meghan urmează să aducă pe lume al doi-lea copil al cuplului, o fetiță. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel