Prințul Harry, diagnostic. Dezvăluirea neașteptată despre problema sa: Simptomele se pot agrava. Aproape a leșinat

Data publicării:
Prințul Harry, captură video YouTube
Descriere foto: Prințul Harry, captură video YouTube

Prințul Harry a dezvăluit în cartea sa diagnosticul pe care l-a primit. 

Prințul Harry și-a lansat cartea de memorii, "Rezerva", la începutul anului și a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Cartea sa conține numeroase detalii necunoscute despre viața sa ca membru al Familiei Regale.

În mult așteptata sa autobiografie, Prințul Harry povestește ceea ce el spune că a fost un atac fizic din partea fratelui său, Prințul William, în timp ce relația lor s-a destrămat din cauza căsătoriei cu actrița Meghan Markle.

Cartea sa conține o mulțime de informații și dezvăluiri despre relațiile cu familia sa și ar putea declanșa un adevărat conflict cu Casa Regală. Printre toate dezăluirile despre tatăl său, Regele Charles, și soția sa Camila, dar și despre Prințul William și Kate Middleton, Printul Harry a scris despre dependențele sale, despre copilăria sa, despre pierderea mamei sale, Prințesa Diana și trauma pe care i-a lăsat-o, dar și despre diagnosticul său și despre războaiele la care a participat în Afganistan.

Ei bine, Prințul Harry a scris că s-a luptat cu agorafobia, o tulburare de anxietate care provoacă o frică intensă în anumite situații, cum ar fi în mulțimi de oameni. Această teamă poate fi suficient de severă încât oamenii să evite să iasă din casă.

Potrivit NBC News, Prințul Harry scrie: "Am fost agorafob. Ceea ce era aproape imposibil având în vedere rolul meu public".

În plus, el își amintește, de asemenea, că "aproape a leșinat" în timpul unui discurs care "nu a putut fi evitat sau anulat".

Agorafobia este definită ca o "frică excesivă și irațională de a se afla în locuri deschise sau necunoscute, ceea ce duce la evitarea situațiilor publice din care scăparea poate fi dificilă", potrivit Asociației Americane de Psihologie.

 

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel