Prințul Harry ar fi înșelat-o pe Meghan Markle cu un model. Ce detalii au ieșit la iveală

Data publicării:
Captură video Youtube/ Sunrise
Descriere foto: Captură video Youtube/ Sunrise

Au ieșit la iveală detalii neștiute despre începutul relației idntre Meghan Markle și Prințul Harry.

Chiar dacă acum trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, publicațiile străine scriu că Prințul Harry și Meghan ar fi avut un moment de cumpănă, la un moment dat.  Ducele de Sussex ar fi avut o aventură cu un model, în timp ce se întâlnea deja cu actuala sa soție, Meghan Markle, susțin sursele. Ar fi vorba despre modelul Sarah Ann Macklin, potrivit hindustantimes.com

Prințul Harry și Sarah Ann Macklin au început să vorbească unul cu celălalt după ce s-au întâlnit la o petrecere privată, la scurt timp după ce ducele de Sussex a cunoscut-o pe Meghan Markle.

"În timpul etapelor foarte timpurii ale relației sale cu Meghan, se crede că Harry a avut întâlniri cu modelul Burberry Sarah Ann Macklin.

S-au întâlnit la o petrecere privată, el i-a luat numărul de telefon și a bombardat-o cu mesaje. Dar s-a dovedit a fi doar o aventură. Un prieten a spus: "Sunt destul de diferiți. Ea are o viață foarte curată și abia dacă bea, iar din acest punct de vedere erau pe o lungime de undă diferită. Harry a fost puțin evaziv cu ea.", a adăugat autorul.

Anterior, o carte afirmase faptul că Meghan Markle l-a amenințat pe Harry în acea perioadă că îl va părăsi, dacă acesta nu va dezvălui lumii relația lor.

Porecla pe care Meghan Markle o avea la palat. Așa era numită Ducesa de Sussex de către angajați

 

Pasul pe care nu ar trebui să îl facă Prințul Harry dacă mai vrea să se întoarcă în Familia Regală

Prințul Harry nu își va publica niciodată memoriile, deoarece nu va mai exista "o cale de întoarcere" la viața regală, a avertizat un expert. Tina Brown, un biograf regal, a spus că acum nu crede că acea carte "explozivă" a Ducelui de Sussex va vedea vreodată lumina zilei, după moartea Reginei Elisabeta a II-a, scrie The Sun.

Tina, autoarea cărților "The Diana Chronicles" și "The Palace Papers", a vorbit la Festivalul Literar Henley din Oxfordshire. The Telegraph a raportat că Tina a spus: "Ei au acum această problemă. Au luat toți acești bani și Harry a încheiat această afacere în privința cărții care ar trebui să dezvăluie totul despre viața lui oribilă în calitate de membru al Familiei Regale. Dar acum este de fapt torturat pentru că înțelege că nu există cale de întoarcere dacă o face".

Ea a adăugat: "Dacă cartea continuă, nu cred că există vreo modalitate ca Harry să se întoarcă. Deci, părerea mea a fost întotdeauna că această carte nu va vedea lumina zilei. Fereastra începe să se închidă, dar întotdeauna m-am gândit că la un moment dat se va face o înțelegere și Charles va trebui să plătească avansul pentru a-l opri pe Harry să scrie această carte".

15 lucruri pe care sigur nu le știai despre Regina Elisabeta a II-a

 

Sfatul pe care i l-ar fi dat Prințesa Diana lui Harry


Tina, care este fost redactor la Tatler, Vanity Fair și New Yorker, a fost una dintre ultimele persoane care a văzut-o în viață pe Prințesa Diana, la un prânz în New York, în vara lui 1997.

Când a fost întrebată ce sfat crede că i-ar fi dat Diana fiului ei dacă ar fi fost în viață, Tina a spus că Prințesa l-ar fi sfătuit să se întoarcă în familie.

 Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel