Prințul Harry a avut în trecut probleme mari cu consumul de alcool: „Beam într-o zi cât pentru o săptămână”

Data publicării:
Printul Harry, captură foto Youtube
Descriere foto: Printul Harry, captură foto Youtube

Prințul Harry și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața lui. 

În „The Me You Can’t See”, serial documentar producţie Apple TV+, prinţul Harry, duce de Sussex, vorbeşte deschis despre problemele mintale cu care s-a confruntat în trecut. Prințul Harry a suferit enorm după ce și-a pierdut mama, pe prințesa Diana, pe când avea doar 12 ani. Perioada adolescenței, dar și o bună parte din perioada maturității, prințul a suferit de anxietate, atacuri de panică și probleme cu consumul de alcool. A reușit să treacă peste cu ajutorul terapiei, dar și cu ajutorul soției sale, Meghan Markle. 


„Am consultat medici, terapeuţi, terapeuţi alternativi, dar să o cunosc şi să fiu cu Meghan – atunci am ştiut că dacă nu fac terapie şi nu mă repar voi pierde această femeie cu care mă puteam vedea petrecându-mi restul vieţii”, a spus el.


În copilărie, acesta nu a avut parte de prea mult sprijin după ce și-a pierdut mama. Prințul Harry nu a reușit să se deschidă în fața oamenilor, iar problemele sale s-au accentuat odată cu responsabilitățile regale. 


„De fiecare dată când îmi puneam un costum şi cravată, până să plec de acasă transpiram, îmi creştea pulsul… eram în mod de luptă sau în modul avion. Atacuri de panică, anxietate severă… Perioada de la 28 la, probabil, 32 de ani, a fost un coşmar în viaţa mea, eram panicat. (...)


Eram dispus să beau, să iau droguri, să încerc şi să fac lucruri care mă făceau să simt mai puţine lucruri decât simţeam. (...) Dar, uşor, am devenit conştient că, OK, nu beam de luni până vineri, dar probabil beam într-o zi cât pentru o săptămână, vinerea sau sâmbăta seara. Şi beam nu pentru că îmi plăcea, ci pentru că încercam să maschez ceva”, a dezvăluit Prințul Harry. 


Prinţul a spus că moartea prinţesei Diana l-a influenţat a fost cea care l-a făcut să abandoneze viața alături de familia regală. Acestuia i-a fost frică să nu își piardă soția. 


''Mama mea a fost vânată până la moarte pe când se afla într-o relaţie cu o persoană care nu era albă şi uite ce s-a întâmplat. Istoria se repetă, nu-i aşa? Nu se vor opri până când nu va muri'', a spus Harry în cadrul documentarului.


''Mă afectează incredibil gândul la o potenţială pierdere a unei alte femei din viaţa mea'', a adăugat acesta, referindu-se la Meghan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel