Prinţul Charles şi-a sărbătorit discret ziua de naştere

Data actualizării: | Data publicării:
Prinţul Charles, foto Agerpres
Descriere foto: Prinţul Charles, foto Agerpres

Prinţul Charles, la fel ca mulţi oameni în aceste vremuri de pandemie, a sărbătorit sâmbătă împlinirea a 72 de ani într-un mod discret.

Obişnuitele salve de tun trase în toată ţara în onoarea zilei de naştere a lui Charles au fost suspendate anul acesta din cauza pandemiei, potrivit Ministerului Apărării.

Fiul cel mare al lui Charles, prinţul William, a postat pe Twitter urări de ziua de naştere a tatălui său. Pe Instagram-ul Clarence House, reşedinţa oficială din Londra a prinţului de Wales şi a soţiei sale Camilla, ducesa de Cornwall, legenda împreună cu o fotografie a lui Charles purtând kilt exprimă mulţumiri pentru urările de bine.

Prinţul Charles avea planificată o deplasare la Berlin în cursul după-amiezii, pentru a marca duminică Ziua comemorării victimelor celor două războaie mondiale şi ale regimului nazist, Volkstrauertag, instituită în Germania în 1919, citează Agerpres. 

Această călătorie este prima în străinătate pentru moştenitorul tronului regal britanic de când a început pandemia de COVID-19, potrivit presei britanice.

Charles a fost infectat cu coronavirus la începutul acestui an, la începutul pandemiei, dar se spune că a prezentat doar simptome asemănătoare răcelii



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel