Prinţul Charles se îmbracă la modă. A fost lăudat pentru stilul său vestimentar

Prinţul Charles, foto Agerpres
Descriere foto: Prinţul Charles, foto Agerpres

Nurorile sale, Kate şi Meghan, au fost în permanenţă lăudate pentru stilul vestimentar, însă prinţul Charles al Marii Britanii, în vârstă de 71 de ani, a fost probabil mai puţin considerat un style icon până acum.

"Am admirat întotdeauna felul în care te îmbraci", i-a spus Edward Enninful, redactor-şef al British Vogue, prinţului Charles, într-un interviu acordat ultimei ediţii a revistei de modă.

Laudele pentru stilul său vestimentar atemporal au părut să îl ia prin surprindere pe moştenitorul tronului britanic, care preferă de obicei costumele la două rânduri de nasturi, alături de cravată şi batistă asortate.

"Am crezut că sunt ca un ceas care s-a oprit", a spus prinţul Charles râzând. "Mă bucur foarte mult că tu crezi că am stil. Mă interesează detaliile şi culorile şi lucruri de acest gen", a mai spus el.

Bărbaţii din familia regală britanică le-au dat de obicei întâietate femeilor în ceea ce priveşte stilul vestimentar, notează Agerpres.

Kate, soţia fiului cel mare al prinţului Charles, prinţul William, s-a aflat pe coperta Vogue, în timp ce Meghan, soţia lui Harry, fratele mai mic al lui William, a colaborat - în calitate de editor-invitat - la realizarea unui număr al revistei British Vogue.

Charles, care a militat mult timp pentru probleme asociate mediului înconjurător, a fost intervievat pentru Vogue în legătură cu poziţia sa faţă de moda sustenabilă. "Sunt unul dintre acei oameni care urăsc să arunce lucrurile. Prin urmare, aş prefera ca acestea să fie întreţinute, chiar reparate dacă este necesar, decât să le abandonez", a spus el, cerându-le producătorilor şi consumatorilor să fie mai puţin risipitori.

"Mi se pare că există oportunităţi uriaşe, mai ales acum, în sectorul modei sustenabile, pentru a contracara această tendinţă extraordinară de a arunca îmbrăcămintea - şi chiar orice altceva", a mai spus prinţul Charles. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 06 noi 2020, 07:43 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience