Primul pas pentru a scăpa de un obicei nociv. Andy Szekely, formula prin care ne putem schimba viața

Andy Szekely, foto Vorbește Lumea
Descriere foto: Andy Szekely, foto Vorbește Lumea

Andy Szekely, trainerul care a urcat pe aceeași scenă cu cele mai mari nume din industria Leadershipului internațional, dezvăluie care este formula prin care ne putem schimba rapid viața, eliminând obiceiurile care nu ne mai servesc.

Andy Szekely,  speaker-ul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial, cum ar fi John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz, a fost invitat în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre formula care ne poate ajuta să renunțăm la obiceiurile nocive. 

Autorul a 23 de cărţi de dezvoltare personală a explicat pas cu pas ce e nevoie să facem ca să ne transformăm viață.


"Secretul este să aduci un obicei nou, nu să renunți la unul vechi.(...) Ceea ce fac e să ignor calea asta neuronală  deja formată și o înlocuiesc cu asta! Ce pun în loc? Asta îmi permite să îmi redirecționez atenția. Nu se renunță la un obicei vechi, se înlocuiește cu unul nou. (...) Mulți au auzit de acest 21 de zile, e un mit. Știința spune că e nevoie de 245 de zile ca să înlocuiești obiceiul, dacă e ceva foarte puternic, dacă e complex, dificil. Dacă e ceva mic, poate să dureze și cinci - șase zile, repetarea trebuie să fie fără pauză și fără greșeală (...) Pentru obiceiurile de complexitate medie, cam 66 de zile. (...) Îmi place foarte mult că ai spus că ai nevoie de un pic de disciplină și voință ca să începi, dar ideea e să menții. Îți trebuie un sistem, ai nevoie de câteva lucruri fundamentale, cei 3M. Numărul 1, îți  trebuie un MENTOR, apoi îți trebuie METODA, nu toți slăbesc la fel de exemplu. Al treilea M e MEDIUL, deși nu e luat în seamă la fel de mult. Nu mă refer doar la oameni, ci și la echipamente și tot. (...) Anturajul contează extrem de mult. (...) Poți beneficia și de un cârlig: vrei să iei vitaminele, pune-le lângă periuța de dinți sau lângă cafea.", a declarat Andy Szekely, în emisiunea de la PRO TV. 

 

Succesul personal este cel pe care tu îl consideri un succes

„Dacă pentru tine este prezent, pentru ceilalți poate fi invizibil.
Mai exact, succesul apare atunci când atingi anumite standarde stabilite de tine însuți.


De exemplu, să alergi mai mulți kilometri.

Sau să fii mai productiv într-un timp mai scurt.

Să slăbești un anumit număr de kilograme.

Să citești mai mult.

Să obții un job mai interesant și mai bine plătit.
Și așa mai departe.

Iar atunci când atingi obiectivul stabilit, tu ai atins succesul în acea privință. Și astfel te bucuri de un sentiment de împlinire interior.

De ce unii oameni ating succesul și, totuși, nu sunt fericiți? Pentru că ei au obținut un tip de succes cu care nu se identifică.

Poate că au obținut succesul în vânzări. Dar banii nu le aduc mulțumire.
Sau au obținut un succes personal, dar ei își doreau mai multă vizibilitate.

Doreau aprobarea celorlalți. E bine să îți dai seama ce tip de succes îți dorești.

Astfel, îți concentrezi eforturile exact acolo unde vrei să primești răsplată. Nu îți seta obiective prin care să obții succesul dorit de rude, de prieteni, de ce așteaptă cei din jur de la tine.

Setează ceea ce îți dorești tu, ceea ce te reprezintă pe tine.”, a transmis Andy Szekely pe Facebook.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 27 iun 2023, 21:32 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience