Primul eveniment post pandemie din București, ”Împreună pentru fete și femei”, a reunit peste 100 de participanți din lumea modei, a artei și a afacerilor

Data publicării:

Evenimentul inițiat de Ada-Maria Ileana, Miss International Romania 2021/2022, care urmează să ne reprezinte țara la finala din Japonia, a generat donații de aproape 4000 de lei pentru fetele din medii nefavorizate și pentru refugiații ucraineni

Evenimentul caritabil „Împreună pentru fete și femei”, care a avut loc pe 9 martie, la Restaurant Elisabeta, sub forma unei prezentări de modă, urmat de o sesiune de networking, a reunit peste 100 de participanți și a fost primul eveniment mare din București organizat post-pandemie. Organizat de Miss International România, Ada-Maria Ileana, a avut ca scop strângerea donațiilor pentru organizația Iele-Sânziene. Jumătate din donațiile strânse, în valoare de aproape 4000 de lei, au fost direcționate pentru sprijinul refugiaților ucraineni, prin Crucea Roșie Română. Printre modele s-au numărat și alte reprezentante ale României la concursuri internaționale de frumusețe, precum Miss Universe și Miss Supranational. 13 designeri români, talentați și apreciați în lumea modei, și-au prezentat ultimele colecții: de la ținute de zi, până la rochii și costume de gală. De asemenea, au fost prezente toate câștigătoarele competițiilor Miss de top din România precum și câștigătoare ale unor competiții Miss Junior, atât în România, cât și pe plan internațional.
Nu a lipsit nici partea muzicală, interpretând Ada-Maria Ileana, Miss International Romania, Maria Parascheva Beia (12 ani), câștigătoarea International Fashion Runway (Dubai, decembrie 2021) și artistul Dani Dobre, care a susținut un recital.
Sesiunea de networking a reunit reprezentanți din domeniile modei, artei, afacerilor, turismului dar și reprezentanți mass-media. De altfel, una dintre concluzii a fost aceea că lumea modei și a frumuseții va colabora mai mult cu lumea artei, a afacerilor și a turismului.

”Sunt încântată că am alături oameni apropiați și pe de altă parte, că descopăr noi colaboratori și parteneri. La ora actuală, trăim evenimente dramatice la granița noastră și ne străduim la rândul nostru să sprijinim refugiații ucraineni, cât de mult putem. Dacă fiecare român se implică atât cât poate, și deja mulți au făcut-o cu dedicare, ne ajutăm vecinii, ajutăm oameni și dovedim că suntem într-adevăr o țară ospitalieră. Ceea ce cred din tot sufletul că suntem. Mulțumesc Asociației Iele-Sânziene și tuturor partenerilor mei pentru implicare. Promit că voi reprezenta cât pot de bine atât România în general, cât și turismul românesc în particular, imaginea țării noastre, la finala Miss International din Japonia, unde voi participa în toamna acestui an”, a subliniat Ada-Maria Ileana, Miss International Romania, organizator al evenimentului ”Împreună pentru fete și femei”.

”Deși am mai fost implicat în acest domeniu, sunt cunoscut în special ca om de turism și de comunicare. Sunt sigur că acest eveniment va constitui un pas pentru o mai bună colaborare între lumea modei și a frumuseții cu lumea turismului și a afacerilor. Ne putem promova foarte bine țara, pe plan turistic și în general, prin lumea modei și prin ambasadoarele și ambasadorii frumuseții. Așa cum o fac cu mare succes Italia sau Franța. Iar Dubai, un adevărat hub al evenimentelor și o destinație turistică de top, a devenit și un centru al lumii modei și a competițiilor de frumusețe”, subliniază Traian Bădulescu, jurnalist, consultant în turism și coorganizator al evenimentului.

Printre invitați s-au numărat reprezentante ale României la cele mai importante concursuri de Miss:


Carmina Olimpia Cotfas – Miss Universe România 2021
Andra Tache – Miss Supranational România 2022
Denisa Malacu – Miss Intercontinental România 2022
Daniela Ștefan – Miss Globe România 2021

 

Organizatori


Ada-Maria Ileana este Miss International România 2021/22 și urmează să ne reprezinte țara la cea de-a 60-a ediție a Miss International, în toamna anului 2022, în Japonia. Alături de Miss Universe, Miss World și Miss Earth, acest concurs este unul dintre cele mai mari patru concursuri internaționale de frumusețe. Ada are 24 de ani, este din București și este absolventă a Masteratului în Politici Publice la prestigioasa University College London. Este licențiată în Studii de Securitate (Universitatea din București, Facultatea de Științe Politice) și e pasionată de relații internaționale și diplomație. De 5 ani, Ada lucrează ca profesor de limba engleză, certificat de Cambridge. Ada a mai reprezentat anterior România la două concursuri internaționale de frumusețe: Miss Tourism World 2018 (China) și Miss Tourism International 2018 (Malaezia), unde a și câștigat un titlu internațional.

Traian Bădulescu este jurnalist de turism cu o experienţă de 26 ani, consultant în turism, specialist în comunicare şi relaţii publice, precum şi scriitor de turism dar şi de literatură science fiction. În 1998 a absolvit Şcoala Superioară de Jurnalistică (SSJ) ca şef de promoţie, iar în 2010 a absolvit Masteratul cu specializarea Management şi Marketing în Turism din cadrul Facultăţii de Comerţ a Academiei de Studii Economice (ASE). Între 1996 şi 1998 a coordonat primul ghid cvadrilingv al Bucureştiului (editat de Crystal Publishing), iar între 1997 şi 2002 a fost şef de departament la primul săptămânal de turism din România, „Ziua turistică”. Din 2002 este purtător de cuvânt al Academiei Atlantykron, o școală de vară unică în peisajul românesc dar și pe plan mondial, organizată la Capidava. În 2003 a înfiinţat revista „ANAT Media”, a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) și este purtător de cuvânt al ANAT (2004-2010, 2020-). În perioada 2007-2009 a deţinut poziţia de preşedinte al Clubului Presei de Turism (FIJET România), o organizaţie ce are ca scop consolidarea şi dezvoltarea statutului de jurnalist de turism, devenind apoi vicepreşedinte, responsabil cu partea de relaţii publice şi comunicare. A editat mai multe reviste de specialitate, a publicat mii de articole și interviuri de turism iar în 2011 a fost producător al emisiunii de turism ”Trăiește-ți viața”, difuzată pe postul TV Money Channel. Este organizator sau co-organizator al mai multor evenimente, precum conferințele de turism ”Romanian Travel Forum” și ”Incoming Romania Travel Forum” sau campionatele mondiale /europene de snooker la categoria amatori (București, 2014, 2015, 2018, 2022). În 2016 a publicat volumul de povestiri SF ”Secretul emisferei”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel