Primele informații despre viața personală a lui Flavius Nedelea. Cine este bărbatul cu care Anamaria Prodan vorbește în fiecare zi

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Flavius Nedelea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Flavius Nedelea

Cine este, cu adevărat, Flavius Nedelea.

Flavius Nedelea este un om de afaceri foarte cunoscut, iar relația de o lună pe care a avut-o cu Anamaria Prodan a atras privirile multor fani ai vedetei. Deși ei au fost doar o lună împreună, au rămas foarte buni prieteni, și după cum a afirmat și impresara, ei „vor rămâne pe viață”. Cu atât mai mult, toate aceste declarații pe care și le-au oferit mai mult sau mai puțin direct, au făcut ca publicul să devină tot mi interesat de persoana misteriosului Flavius Nedelea. La puțin timp după ce s-a despărțit de Anamaria, afaceristul a decis cu Iulia Sălăgeanu să formeze un cuplu. După nici măcar o lună, Flavius a simțit că noua parteneră nu este aleasa inimii sale, fapt ce a rezultat cu terminarea relației lor, dar nu s-a asemănat deloc finalul pe care l-a avut cu impresara deoarece, de această dată, totul s-a finalizat cu un scandal.

Vezi și: Flavius Nedelea și Iulia Sălăgeanu s-au despărțit. Bărbatul a confirmat separarea, după o lună de relație: "Oamenii, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe"

CIne este Flavius Nedelea

Cu ocazia unui interviu, Flavius Nedelea a oferit câteva detalii despre viața lui personală. Astfel, fanii au putut afla că el a fost căsătorit timp de nouă ani, iar motivul divorțului a fost tocmai faptul că știe ce înseamnă viața de bărbat căsătorit. El nu are copii, dar și-i dorește foarte tare.

„Am fost căsătorit, am avut o căsătorie de nouă ani, din 2004 până în 2013. Știu ce înseamnă și viața de bărbat căsătorit. Nu vreau să intru foarte mult în detalii, dar cred că am fost motivul principal în divorțul respectiv. Sunt destul de asumat ca bărbat. Nu am copii, nu aș putea spune că este un regret, pot spune că îmi doresc foarte mult un copil”, a declarat Flavius Nedelea în cadrul unei emisiuni TV, notează Wowbiz.

Vezi și: Anamaria Prodan vorbește despre „măreția” relației cu Flavius Nedelea. Cei doi au un obicei zilnic controversat

Ce spunea despre Anamaria Prodan

La momentul despărțirii, bărbatul a vorbit cu admirație despre fosta parteneră, garantând că nu vor mai fi văzuți la aceeași masă, chiar dacă, după câteva zile aceștia au fost surprinși într-o asemenea ipostază.

„După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a mai spus omul de afaceri, la Antena Stars.

Vezi și: Flavius Nedelea s-a întors la brațul Anamariei Prodan, dar nu în felul la care s-a așteptat toată lumea: „Pe viață”

Zvonurile despre despărțirea cu scântei de Iulia Sălăgeanu

Cu toate că nu este confirmat, Flavius Nedelea ar fi dat-o afară pe Iulia Sălăgeanu din propriul restaurant, iar motivul nu este cunoscut deocamdată. 

În acest sens, afaceristul a venit cu o declarație:

„Nu am nimic de comentat! Am avut o scurtă relație cu ea, dar nu mai suntem împreună, deci nu avem ce să comentăm.Noi nu ne-am certat nici la restaurant, nici în alt loc, pentru că nu avem nimic de împărțit. Oamenii se întâlnesc, se cunosc și, dacă nu se potrivesc, pleacă mai departe cu capul sus.

Eu, prin definiție, sunt un gentleman și nu fac vreodată așa ceva. Zvonuri sunt multe, căci sunt un bărbat liber și fără obligații.Cum ați văzut, de-a lungul vieții, am optat pentru discreție și nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre relațiile mele. Eu sunt un bărbat elegant, care tratează femeile cu mult respect', a declarat Flavius Nedelea, potrivit Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel