Primele imagini cu viitorul soț al Cristinei Spătar. Cristi Brancu i-a dezvăluit identitatea. Ginerică, un om de afaceri din Vâlcea

Data publicării:

Cristi Brancu a dezvăluit identitatea viitorului soț al celebrei cântărețe, arătând în premieră la ”Exclusiv VIP” și imagini cu acesta.

Citând ”Tribuna Vâlceană”, Cristi Brancu spune că este vorba despre omul de afaceri Vicențiu Mocanu. El este un prosper om de afaceri, unul dintre cei mai importanți din Vâlcea, propietar a două companii din zona de construcții, cu afaceri și în imobiliare. Cristi Brancu a citat declarația lui Vicențiu Mocanu, apărută într-o știre, prin care omul de afaceri susținea că anul trecut una dintre companiile sale a avut venituri de 10 milioane de euro. 


Cristi Brancu a punctat în cadrul emisiunii sale de la PRIMA TV că artista nu doar că este foarte fericită și a spus “DA” cererii în căsătorie a lui Vicențiu, dar că împreună cu acesta va avea o companie în Dubai. Cei doi sunt asociați la o firmă de costrucții. 

 

Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai

Cristina Spătar radiază de fericire, după ce a fost cerută în căsătorie, în vacanța din Dubai. Vedeta a spus cel mai mare și sincer „DA”, după ce partenerul său i-a adresat marea întrebare. Vedeta nu s-a putut abține, astfel că a împărtășit totul cu fanii săi, pe rețelele de socializare. 

''Am spus ''Da!'', a scris Cristina Spătar pe rețelele de socializare.

Cristina Spătar a fost măritată cu omul de afaceri Alin Ionescu

Nouă ani a durat povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și Alin Ionescu. S-au despărțit definitiv și nu au mai lăsat loc nici de bună ziua, chiar dacă au împreună doi copii: Albert (11 ani) și Aida (8 ani). 

 

Cristina Spătar, reacție după ce s-a speculat că a trăit în sărăcie

Cristina Spătar urmează să se mute în casă nouă, împreună cu copiii ei. Vedeta este mamă singură, după despărțirea de Alin Ionescu, astfel că îi crește singură pe Albert şi Aida. Recent, presa tabloidă a scris că artista s-ar fi confruntat cu probleme financiare și că mutarea în casă nouă marchează sfârșitul problemelor pentru aceasta. Pe de altă parte, Cristina Spătar ne-a mărturisit că nici vorbă de probleme financiare. Artista spune că a locuit, în ultimii ani, într-un apartament cu patru camere din Floreasca și că mereu a încercat să le ofere copiilor săi luxul cu care au fost obișnuiți. Mai mult, artista spune că pe lângă muzică, ea câștigă bani și din afacerea de care se ocupă de câțiva ani. 

 

„M-a impresionat faptul că jurnaliștii deformează știrile. Au scris că am trăit în sărăcie, ceea ce nu s-a întâmplat absolut deloc, niciodată în viața mea, nici măcar după divorț. Dumnezeu m-a ajutat să-mi fie super bine mereu. Am avut o afacere din care am trăit, am muzica, fac și folclor. Chiar am reușit să trăiesc bine, să le ofer copiilor condiții de 5 stele. Iar ăștia au scris că am trăit în sărăcie, că m-am mutat dintr-un apartament amărât cu 4 camere. Asta îmi place mie la ziariști, minciuna asta, ca lumea să citească, să fie foarte afectată de poveste. Eu înțeleg și strategia asta, atâta timp cât nu mă atinge și nu mă afectează pe mine sau pe copii. Chiar m-am străduit să le ofer maxim copiilor mei și chiar am reușit. Tocmai mi-am achiziționat o casă, o vilă, iar până acum am stat într-un apartament cu patru camere din Floreasca. Sunt atât de duri ziariștii, nici măcar nu te consultă. Dar treaba asta că am trăit în sărăcie chiar mă deranjează, că nu e adevărat. Că aș fi recunoscut, tot ce e de recunoscut, am recunoscut. Sunt actori mari, de la Hollywood, care spun că au trăit foarte greu. Dar nu, am muncit și le-am oferit copiilor mei. Nu s-a pus problema de sărăcie niciodată. Într-adevăr, mi-am vândut bijuteriile, am investit într-o afacere, m-am luptat singură cu cei doi copii. Da, într-adevăr, sunt lucruri reale, dar de la asta la a trăi în sărăcie, când eu le-am oferit 7 stele.  Eu nici nu sunt genul care să arăt unde merg, ce vacanțe. Că așa suntem noi, ăștia mai old-school, mai cu bun simț”, a declarat artista pentru Spectacola.

Citește și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Spătar EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel