Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Cristina Spătar EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Cristina Spătar a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Cristina Spătar a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Cristina Spătar: Visam să devin Angela Similea. Visam să devin o mare artistă, precum idolul meu de la acea vreme, Angela Similea. 

 

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăsnaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Cristina Spătar: Mari trăsnăi nu prea am făcut. Am fost tare cumințică. Am avut un temperament de „copilul cuminte”. Găteam, făceam tot felul de clătite, făină pe jos. Venea mama acasă și ne găsea cu tot zahărul și făina pe jos, în bucătărie. Chiuleam de la școală cu vreo colegă și veneam acasă să facem clătite. Nu făceam cine știe ce chestii ieșite din comun. 

 

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Cristina Spătar: M-aș fi apucat de folclor de la început.

 

 

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Cristina Spătar: De câte ori mi-a fost frică de ceva, mereu mi s-au întâmplat. Mi-a fost teamă să nu moară mama mea, că am divinizat-o. Am avut o mamă așa de blândă și de bună. Și mi-a fost frică să n-o pierd. De când eram mică, îmi era temă să nu moară, așa tare o iubeam, și a murit, de tânără, și am suferit extrem, am rămas marcată. Și al doilea lucru de care mi-a fost frică a fost divorțul, și uite că s-a întâmplat și divorțul. Așa că nu mai vreau să mă pronunț în ceea ce privește temerea, pentru că nu mai vreau să fie nicio temere, niciodată. Chiar am văzut că ce gândești, aia atragi. 

 

 

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Cristina Spătar: Îmi place piesa aceea „Unforgettable” - Nat King Cole. Așa, sunt multe piese, mai ales că eu sunt artist și le și simt altfel, pe fiecare în parte. 

 

 

SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?

Cristina Spătar: Sincer, nu prea am avut, nici penibil, nici haios. Viața mea a fost așa, cu lucruri serioase (n. r. râde). Mie când mi s-a întâmplat ceva, n-a fost nimic haios. 

 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Cristina Spătar: M-a impresionat faptul că jurnaliștii deformează știrile. Au scris că am trăit în sărăcie, ceea ce nu s-a întâmplat absolut deloc, niciodată în viața mea, nici măcar după divorț. Dumnezeu m-a ajutat să-mi fie super bine mereu. Am avut o afacere din care am trăit, am muzica, fac și folclor. Chiar am reușit să trăiesc bine, să le ofer copiilor condiții de 5 stele. Iar ăștia au scris că am trăit în sărăcie, că m-am mutat dintr-un apartament amărât cu 4 camere. Asta îmi place mie la ziariști, minciuna asta, ca lumea să citească, să fie foarte afectată de poveste. Eu înțeleg și strategia asta, atâta timp cât nu mă atinge și nu mă afectează pe mine sau pe copii. Chiar m-am străduit să le ofer maxim copiilor mei și chiar am reușit. Tocmai mi-am achiziționat o casă, o vilă, iar până acum am stat într-un apartament cu patru camere din Floreasca. Sunt atât de duri ziariștii, nici măcar nu te consultă. Dar treaba asta că am trăit în sărăcie chiar mă deranjează, că nu e adevărat. Că aș fi recunoscut, tot ce e de recunoscut, am recunoscut. Sunt actori mari, de la Hollywood, care spun că au trăit foarte greu. Dar nu, am muncit și le-am oferit copiilor mei. Nu s-a pus problema de sărăcie niciodată. Într-adevăr, mi-am vândut bijuteriile, am investit într-o afacere, m-am luptat singură cu cei doi copii. Da, într-adevăr, sunt lucruri reale, dar de la asta la a trăi în sărăcie, când eu le-am oferit 7 stele.  Eu nici nu sunt genul care să arăt unde merg, ce vacanțe. Că așa suntem noi, ăștia mai old-school, mai cu bun simț. 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Cristina Spătar: Niciun talent nu e inutil. Eu, de exemplu, din nimic, fac o super mâncare, așa cum făcea și mama mea. Din nimic, din puține ingrediente, fac ceva gustos. De asemenea, îmi place foarte mult să șofez, extrem de mult, și chiar mă consider talentată. Cine mă cunoaște, știe că eu conduc foarte bine. 

 

 

SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Cristina Spătar: Lucruri, nu persoane? Telefonul, probabil un fond de ten, nu știu ce ar mai fi indispensabil.

 

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Cristina Spătar: Pastele sunt slăbiciunea mea, dar încerc să mănânc salate. E momentul, e vârsta, ne ajută să menținem sub control greutatea. (...)  Când eram mai tânără era mai ok, în ultimii ani, chiar am avut fluctuații. Acum am 3 kilograme în plus și le simt. Având vestimentație foarte strânsă pe corp, rochii mulate, se vede când iei în greutate. Fiecare își știe greutatea la care se simte bine. Dar alimentul la care nu aș putea să renunț sunt pastele. Iubesc pastele. Dar nu renunț nici la salatele mele. 

 

SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Cristina Spătar: Aș fi putut practica orice, dar am cochetat mereu cu ideea de a fi învățătoare. 

 

SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Cristina Spătar: Îmi place Antonia, dar în aceeași măsură îmi place și Andra, care e foarte feminină.

 

SPECTACOLA: Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Cristina Spătar: House of cards. Dar sunt multe filme faine. Chiar sunt o mare iubitoare de filme.

 

SPECTACOLA: Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Cristina Spătar: Beau foarte puțină apă și asta mi se pare o treabă grea pentru mine. 

 

SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Cristina Spătar: Sunt prostuță de bună, sunt fraieră de bună, cu toată lumea. Dau credit tuturor persoanelor cu care intru în contact. Cred în oameni, de la început. Eu dau credit oamenilor, nu pornesc de la ideea că toată lumea e perversă și pusă pe rele. Eu cred că toți oamenii sunt buni, și atunci, pornind de la ideea asta, încerc întotdeauna să-i ascult, să cred în ei, și mereu pierd, chiar în 90% din cazuri am crezut. Dar continui să fiu la fel de bleguță și să cred în oameni. Dar eu cred că există Dumnezeu în toate, așa că nu îmi pare rău de felul meu de a fi. 

 

 

SPECTACOLA: Dar calitate?

Cristina Spătar: Eu am foarte mult bun simț, cred că educația asta pe care am primit-o noi, de acasă, ne face să fim așa, noi, fetele astea din provincie. 

 

 

SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Cristina Spătar: Pentru melodiile pe care le-am făcut de-a lungul timpului, de la debut, până azi. Dacă s-ar apleca asupra lor și le-ar asculta, poate că ar înțelege că fiecare piesă pe care am ales să o interpretez are mesaj, toate sunt calde, cu un conținut anume, care vorbește mult despre mine, despre felul meu de a fi. 

SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Cristina Spătar: Aș face tot ce se poate pentru oamenii ăștia simpli. Dar, în afară de asta, aș pune pe primul loc copiii. Și aș încerca să înăspresc pedepsele celor care abuzează copiii. Văd la televizor lucrurile astea și mă dor foarte tare.

 

SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

Cristina Spătar: Mama mea. 

 

SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Cristina Spătar: Că nu am fost foarte inspirată atunci când m-am căsătorit. Cred că ar fi trebuit să mai aștept. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel