Tatăl Andrei, mândru de gestul pe care l-a făcut fiica sa, înainte de operația lui Cătălin Măruță: "E sufletul ei"

Data publicării:

Tatăl Andrei s-a declarat emoționat de gestul pe care l-a făcut artista pentru Cătălin Măruță, înainte ca acesta să fie supus unei intervenții chirurgicale. 

Cătălin Măruță a ajuns pe masa de operație, din cauza unor ligamente încrucișate la genunchi. Oricât de mult și-a dorit să amâne acest lucru, soțul Andrei Măruță nu a avut altă variantă, iar singura soluție prin care medicii i-au dat-o, a fost operația. În acest sens, acesta nici nu a mai stat pe gânduri, și-a luat o mică pauză din cadrul emisiunii pe care o prezintă pe Pro TV și a ajuns pe patul de spital. Chiar înainte să înceapă operația, Cătălin Măruță le-a transmis un nou mesaj fanilor săi, vedeta fiind alături de Andra Măruță. În timp ce el părea a fi destul de relaxat, soția sa era copleșită de emoții, ba chiar la finalul story-ului a izbucnit în lacrimi, semn că acest impas a venit destul de greu pentru artistă.

Tatăl Andrei, mândru de gestul pe care l-a făcut fiica sa, înainte de operația lui Cătălin Măruță

Tatăl artistei este mândru de fiica sa. Bărbatul a recunoscut că Andra îl iubește foarte mult pe Cătălin Măruță și nu putea să-l lase singur în aceste momente delicate. 

„Cătălin Măruță e sufletul ei, acolo e dragoste mare, ei sunt o adevărată familie. Cătălin a avut o problemă la genunchi, a fost operat de ligamente încrucișate. Mai și glumeam, i-am zis că e fotbalist, că a avut boala fotbalistului, diagnosticul fotbalistului.

Acum este bine, am vorbit la București cu ei, cu Andra, cu Cătălin, cu copiii lor. Noi n-am ajuns acolo, sunt cu soția la Câmpia Turzii, dar vorbim mereu și suntem alături de ei', a declarat Alexandru Mihai, tatăl Andrei, pentru Playtech.ro.

Cum se simte prezentatorul TV, după operație

La două zile după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, îndrăgitul prezentator TV  a fost externat din spital. Andra l-a așteptat în fața spitalului, pentru a-l duce în siguranță acasă. Potrivit acestuia, starea sa de sănătate este una bună, însă urmează câteva zile de recuperare, care vor fi putin mai dificile.

„Gata! Pacientul s-a externat! Chiar dacă e iarnă afară, pentru mine e vară: pantaloni scurți, altă treabă. Gata! Acum începe distracția, anume recuperarea. Primele 10 zile, cele mai grele.. Avem aici șoferul nostru preferat. Mergem spre casă! Mulțumim pentru mesaje încă o dată”, a spus el pe InstaStory. 

„Iată cu șoferul meu! Pilotul de curse, coleg cu Max Verstappen. Pleacă de la semafor și incredibil! Bravo. Mulțumesc! Conduci foarte frumos și foarte bine. Iată cum se conduce cu maximă prudență. Te iubesc!”, i-a spus Cătălin Măruță soției sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel