Prima fotografie cu fetița adoptată de Victor Ponta și Daciana Sârbu: „Viața ne-a dăruit un suflet nou”

Data publicării:
Victor Ponta și Daciana Sârbu, foto Instagram
Descriere foto: Victor Ponta și Daciana Sârbu, foto Instagram

Imediat după dezvăluirile lui Victor Ponta despre noul membru al familiie, soția acestuia, Daciana Sârbu, a împărtășit o fotografie cu Maria, fetița pe care cuplul a adoptat-o.

Victor Ponta a dat vestea cea mare ieri seară, în cadrul unui interviu de la Kanal D. Imediat după dezvăluiri, soția acestuia a prezentat-o pe micuța Maria publicului. Daciana Sârbu a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care par să fie cele două fiice ale lor, Irina, de 12 ani, şi Maria, în vârstă de 6 ani.

 


"Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos şi neaşteptat, viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocenţa copilăriei şi mai prelungim puţin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Vă mulţumim tuturor celor care veţi înţelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria şi să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viaţă alături de noi. #believe #hope #love #bestteam Maria Irina Andrei", a scris Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, miercuri, pe pagina de Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

 

 

 

Denise Rifai a dezvăluit secretul familiei Ponta aseară, pe rețelele de socializare. 

 

„Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm! Așa vești frumoase să tot auzim!”, a povestit Denise Rifai pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel