Prima Doamnă a României, apariție spectaculoasă în prima zi de școală. Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie semnată de Eli Lăslean

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, și-a făcut apariția la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Sibiu, îmbrăcată într-o rochie semnată de designerul Eli Lăslean. 

Prima Doamnă a României este anul acesta dirigintă la clasa a X-a, la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr", din Sibiu. Ca în fiecare an, Carmen Iohannis a fost alături de elevii săi.


Prima Doamnă a României a purtat o rochie semnată de Eli Lăslean


Eli Lăslean, designerul preferat al Primei Doamne, care se ocupă de aparițiile acesteia de peste 7 ani, a dezvăluit cum a fost aleasă superba rochie turcoaz pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar.

 


„„Nu este pentru prima dată când Prima Doamnă a României alege să poarte în prima zi de școală o ținută creată de mine. În ultimii 7 ani, am avut bucuria și onoarea de a crea pentru doamna Carmen Iohannis zeci de ținute, pentru diverse evenimente, de la începerea școlii și până la întâlnirile oficiale ale Președintelui României. 

Anul acesta, Prima Doamnă a ales o rochie de culoarea aqua vivace, dintr-un brocard cu elastan.

Prima Doamnă preferă, întotdeauna, o linie simplă, îmi atrage atenția de fiecare dată. Această rochie a fost realizată exact în acest sens. Am abordat o simplitate studiată și o linie clasică, așa cum îi place Primei Doamne. 

E propunerea mea. I-am propus două ținute, iar aceasta a fost ținuta aleasă”, a declarat Eli Lăslean. 


Nu este pentru prima oară când Prima Doamnă optează pentru nuanțe de albastru pentru aparițiile sale. Carmen Iohannis s-a jucat cu tonuri de albastru și la vizita papei în România, la Zilele Europei și chiar și la vizita în Statele Unite, la întâlnirea oficială cu fostul președinte al Americii, Donald Trump. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 sep 2023, 14:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience