Prezentatoarea TV care a învins cancerul: „Mi-am dorit să trăiesc și Dumnezeu mi-a oferit o nouă viață”

Data publicării:

Luciana Indre, prezentatoarea de la Sănătate cu stil PRIMA NEWS, a învins cancerul. 

Luciana Indre are o poveste de viață impreionantă. Prezentatoarea TV spune că după ce a învins cancerul, a simțit că a primit o a doua șansă la viața, astfel că și-a schimbat complet modul de a gândi și de a trăi. 

Vedeta spune că a simțit protecție divină pe tot parcursul dificil pe care l-a avut în lupta cu boala și că a simțit cum Dumnezeu i-a dat putere să înfrunte toate fricile.

„Dumnezeu! L-am simțit alături de mine la fiecare pas pe care l-am avut de făcut. Și faptul că am crezut în șansa mea. De fiecare dată când primeam vești bune de la medici, când vedeam rezultatele de la investigații și, Slavă Domnului, erau bune, atunci când doctorii îmi spuneau că răspund bine la tratament, am avut încredere.

Au fost și momente de anxietate, frici, neîncredere, temeri, însă părintele meu duhovnic Ciprian Grădinaru, de la Paraclis, m-a ajutat mereu să trec peste ele!

În plus, îl vedeam pe tatăl meu cât e de puternic, de optimist! Pentru el nu exista o altă variantă decât aceea de a mă face bine. El mi-a fost echilibru.

Și au mai fost lângă mine câțiva oameni apropiați, colegi și prieteni care niciodată nu m-au tratat ca pe un om bolnav. Munceam zi de zi alături de ei, ca și când niciodată nu aș fi purtat în suflet povara aceasta. Cred că și acest aspect a contat enorm, faptul că nu am renunțat la job, la activitățile zilnice.


Sună suprinzător, însă am un singur răspuns clar și răspicat: în bine. Mi-am dorit să trăiesc și Dumnezeu mi-a oferit o nouă viață, mi-a deschis ochii, mintea și sufletul”, a spus Luciana Indre într-un interviu pentru ciao.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel