Previziunile lunii IULIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii IULIE 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent.

Luna iulie are două evenimente astrologice importante: retrogradarea lui Venus în Leu care va debuta pe 23 iulie și schimbarea Nodurilor Lunare de pe axa Taur-Scorpion pe axa Berbec-Balanță (12 iulie). Concluzia principală este că relațiile vor fi testate. Chiar și acelea care momentan par stabile și sigure. Astrele își doresc să nu ne culcăm pe o ureche sau să luăm totul de bun. Parteneriatele, afective și profesionale, au nevoie de implicare, conștientizare și efort, câteodată, pentru a fi echilibrate, funcționale. Și nu trăim într-o poveste, ci în 2023, pe această planetă. Suntem oameni. Avem emoții. Instincte. Impulsuri. Mai și greșim. Frica și frustrarea vor face parte din viața noastră. Și vă recomandăm să nu credeți că sunteți singurii care treceți prin așa ceva. Pozele de pe Facebook ale altora care par fericiți nu sunt decât niste tentative de negare ale acestora. Cu Venus, Marte și Lilith în Leu, cei singuri pot avea numeroase oportunități de a se distra și de a găsi obiceiuri sau pasiuni care să dea o formă creativității lor.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Vei avea destule de făcut în iulie, atât acasă, cât și la muncă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi stilul de viață. Ai face bine să pui pe primul loc gestionarea stresului. Pot apărea certuri, nervi, discuții sau anumite probleme de sănătate. Fii mai atent și mai organizat, dar ai grijă și la relații, fiindcă pot fi testate, mai ales că Venus retrogradează în Casa iubirii.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel