Previziunile lunii IANUARIE 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii IANUARIE 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată ce urmează în noul an pentru toate semnele din zodiac.

2023 este anul acceptării. Și ne vom da seama încă din prima lună. Chiar pe 1 ianuarie avem o conjuncție copleșitoare între Venus și Pluto în semnul Capricornului. Este timpul unor schimbări radicale!

Vestea bună este că Marte și Mercur își vor opri retrogradarea. Dar vestea mai neplăcută este că nu vom mai avea pe cine învinovăți. Și că va trebui să ne axăm pe noi, pe ce este real și pragmatic. Ar fi recomandabil să evităm victimizarea, reproșurile și fuga de responsabilitate.

Este posibil să apară frustrări pe parcurs, întârzieri, încurcături. Dacă vom căuta în exterior modalități de a evita adevărul, vom rămâne prizonieri. Dar dacă ne vom ridica, scutura și accepta că suntem simpli muritori, sau că nu avem control absolut asupra vieții, nu vom avea decât de câștigat.

Soarele și Venus se vor muta în semnul Vărsătorului, acolo unde vom avea și o Lună Nouă. Deci trebuie să fim raționali și analitici. Aș putea spune că primele două săptămâni din ianuarie sunt mai provocatoare, după care astrele vor fi de partea noastră.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Din prima lună a anului, ai ocazia să alegi alte căi, deși tinzi să fii destul de confuz. La început de an, poți să selectezi mai multe drumuri. Primele două săptămâni ale lunii sunt potrivite pentru îndrăzneală, fiindcă Jupiter din semnul tău aduce prospețime și oportunități. Trebuie să înveți să te pui pe primul loc.  

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

O să ai o lună foarte bună din punct de vedere profesional și vezi asta ca pe o alinare. Din a doua parte a lunii, fă-te remarcat la job. O să ai o claritate mai mare în ceea ce privește finanțele și o să faci cheltuieli cu bună știință. Ai nevoie de idealuri în noul an, așa că gândește-te mai intens la planurile de viitor. Până în martie, lasă lucrurile să se întâmple.  

Citește continuarea pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel